Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hjem
Hva leter du etter?
Aktuelt ›

Volvo XC60 Reborn

Der barsk design møter et lekkert interiør. Der teknologi er helt naturlig.
Der hver eneste kjøretur blir en god opplevelse.

Den nye bilen erstatter suksessmodellen XC60, som siden lansering for ni år siden er solgt i nesten en million eksemplarer på verdensbasis. XC60 er med dette Europas mest solgte mellomstore SUV og står i dag for 30 prosent av Volvos salg på verdensbasis.

– Vi har lange tradisjoner for å designe stilige og dynamiske SUV-er, fullpakket med den nyeste teknologien. XC60 er intet unntak. Det er den perfekte bilen for en aktiv livsstil, og den representerer det neste skrittet i transformasjonsplanen vår, sier President & CEO Håkan Samuelsson hos Volvo Cars.  

Ny komfort  og sikkerhetsteknologi

Nye XC60 er en av de sikreste bilene som noen gang er laget, og den er full av ny teknologi. Steer Assist er nå en del av det banebrytende City Safety-systemet. Et nytt sikkerhetssystem – Oncoming Lane Mitigation – bruker Steer Assist og reduserer dermed risikoen for kollisjon med møtende biler, mens BLIS (Blind Spot Indication System) bruker Steer Assist-funksjonen for å redusere risikoen for at bilen kolliderer når man bytter kjørefelt.

– Vi har lagt vekt på å bygge en bil som kan tilfredsstille alle sanser. Bilen gir deg både god oversikt i en elegant, rolig kupé og en sikker, engasjerende kjøreopplevelse, sier Henrik Green, Senior Vice President Product & Quality hos Volvo Cars. – Med denne bilen har vi lagt spesiell vekt på komfort og gode tjenester for å gjøre hverdagen enklere for våre kunder.

Det halvautomatiske førerstøttesystemet Pilot Assist, som tar hånd om styring, akselerasjon og bremsing på godt oppmerkede veier i opptil 130 km/t, er et av tilvalgene i nye XC60.

 

Ytelse

Nye XC60 tilbyr Volvos prisvinnende T8 Twin Engine bensin plug-in hybrid, som befinner seg helt i toppen av drivlinjeutvalget, og som leverer 407 hestekrefter og en akselerasjon fra 0–100 km/t på kun 5,3 sekunder.

– Vi har et bredt utvalg av drivlinjer. Nye XC60 lanseres med D4-dieselmotoren med 190 hestekrefter, og D5-motoren med PowerPulse-teknologi som leverer hele 235 hestekrefter. Vi har også bensinmotoren T5 med 254 hestekrefter, og den kompressormatede og turboladde T6 med 320 hestekrefter og et dreiemoment på 400 Nm, legger han til.

Det er ikke bare under panseret nye XC60 leverer. Ved å velge det nye CleanZone-klimaanlegget med fire soner som ekstrautstyr, elimineres skadelige stoffer og forurensning som kommer utenfra, og gir deg frisk, skandinavisk luft.
Infotainment systemet Sensus og Volvo On Call-appen har begge fått en mer brukervennlig grafisk oppdatering. I likhet med bilene i 90-serien har XC60 også smarttelefon integrering for CarPlay og Android Auto som ekstrautstyr.

  

Stilig og tidløs

– XC60 er en SUV som er like vakker å se på som den er komfortabel å kjøre. Eksteriøret har en sportslig profil med en diskré, tidløs design. Interiøret er en mesterlig kombinasjon av nøye uttenkt arkitektur, nydelige materialer og nyeste teknologien. XC60 gir en unik følelse av skandinavisk eksklusivitet, sier Thomas Ingenlath, Senior Vice President, Design, hos Volvo Cars.

Volvo Cars nye XC60 vil bli satt i produksjon i midten av april ved fabrikken i Torslanda.

Prøvekjør ny Volvo og vinn karbonsykkel fra Merida!

Prøvekjører du ny Volvo hos Frydenbø i september er du med i trekningen av en Merida Scultura 6000 til en verdi av kr 29 999,-

Sykkel-VM 16. - 24. september

Under Sykkel-VM 16.-24. september vil det være store utfordringer for biltrafikken i Bergen, dette vil også påvirke oss i Frydenbø Bilsenter på Minde.

Frydenbø satser på Mandal

Frydenbø Bilsenter ønsker en større del av markedet i Mandal. Volvo- og Renault-forhandleren satser offensivt, og jakter både ny leder og nye lokaler i byen. – Vi investerer langsiktig, sier Frydenbø-eier.

Kunsten å pakke

Det krever ferdighet å pakke en bil skikkelig. Med sommeren i rask anmarsj er tid en mangelvare. Derfor har vi satt opp en nyttig liste over ting som er viktige å tenke over når du skal pakke bilen på en trygg og sikker måte. God tur!

DAB+ i din bil

Når siste del av FM-nettet slukkes, 13. desember i år, er det viktig å ha DAB+ montert i bilen. Her finner du alt du trenger å vite om DAB og Volvo

Gode tilbud på sommerdekk

Sommerdekk fra Frydenbø

Det er tiden for å legge om til sommerdekk. Klargjør bilen din til sommersesongen med nye Continental sommerdekk fra Frydenbø.
Nye dekk gir bedre komfort og sikkerhet.

Volvo XC60 Reborn

Der barsk design møter et lekkert interiør. Der teknologi er helt naturlig.
Der hver eneste kjøretur blir en god opplevelse.

Volvo V90 Cross Country - The get away car!

Med luksuriøse rene linjer og imponerende kjøre-evner, er den nye V90 Cross Country laget for å la deg gjøre mer av det du elsker. 

Volvo introduserer livstidsgaranti på deler.

Fra og med september 2016 tilbyr Volvo Cars livstidsgaranti på originale Volvo-deler i Norge. Dette gir deg et enda mer forutsigbart og sikkert bilhold.

Volvo Selekt - våre beste bruktbiler

De beste bruktbilene fra Volvo er gjort så godt som nye, med garanti, veihjelp samt bytterett! Velg Volvo Selekt når du vil ha de beste bruktbilene.

Folket har talt - Volvo XC90 er Årets bil!

En viktig del av kåringen Årets Bil er avstemningen blant leserne i Dagbladet og på DinSide. Årets vinner er XC90.

Volvo on Call - du og din bil, knyttet sammen

Ha kontrollen, hvor som helst. Volvo On Call appen lar deg låse bilen, finne bilen, se dashbordet, og stille inn motorvarmeren fra smarttelefonen din.

Helt nye Volvo XC90!

Enkel design, stilren luksus, med avansert sikkerhet og komfort for alle 7 passasjerer.

Vi har kompetansen!

Vi kjenner vårt bilmerke bedre enn noen andre. Vi har kompetansen og utstyret for å kunne utføre arbeidet på mest mulig effektiv og riktig måte.

Frydenbø etablerer samarbeid med Sogndal Fotball

Frydenbø Group engasjerer seg både i topp og breidde innanfor idrett, kultur og veldedige organisasjonar. Konsernet er allereie profilert sponsor for mellom anna Brann og Norges Skiforbund Alpin. - Med aukande aktivitet har vi sett det som ynskjeleg å bli ei endå meir synleg merkevare også i Sogn og Fjordane, seier konsernsjef Tor Christian Bringedal.