Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hjem
Hva leter du etter?
Aktuelt ›

Kunsten å pakke

Det krever ferdighet å pakke en bil skikkelig. Med sommeren i rask anmarsj er tid en mangelvare. Derfor har vi satt opp en nyttig liste over ting som er viktige å tenke over når du skal pakke bilen på en trygg og sikker måte. God tur!

Pakke- og lastetips

Tenk over dekktrykk og bremsesestrekning. Juster dekktrykket for tyngre last, og husk at den ekstra vekten vil føre til lengre bremsestrekninger. Pass også på at du ikke overskrider bilens største tillatte totalvekt. 

Sørg for at passasjerer og løse gjenstander er sikret.

Passasjerenes sikkerhet skal alltid gis førsteprioritet, så pakk rundt passasjerene og forsikre deg om at alle fortsatt kan feste sikkerhetsbeltene på en trygg måte. Sørg også for å sikre alle løsegjenstander på en forsvarlig måte, ettersom de kan gli omkring og virke distraherende. 

Større gjenstander skal alltid plasseres lavt.
Pakk alltid større ting nederst, og plasser mindre og lettere ting nær toppen av lasten. Dette sikrer at mindre gjenstander ikke blir skadet, og gir dessuten en bedre fordeling av vekten og gjør bilen enklere å manøvrere. 

Hvordan er sikten?

Det kan virke som en opplagt ting å påpeke, men sørg alltid for at du har fri sikt bakover gjennom bakruten. En god tommelfingerregel er å aldri pakke bagasje høyere enn seteryggene. Hvis du er usikker på om du får plass til alt inne i bilen, kan du alltids plassere det et annet sted: på taket. 

Mer plass til alt

For at du skal få plass til alt når du er ute og reiser, er det en god idé å montere en takboks av god kvalitet. Ved å montere en takboks frigjør du også plass i bilen, slik at passasjerene får bedre benplass og en mer komfortabel kjøretur.

Sykkel-VM 16. - 24. september

Under Sykkel-VM 16.-24. september vil det være store utfordringer for biltrafikken i Bergen, dette vil også påvirke oss i Frydenbø Bilsenter på Minde.

Frydenbø satser på Mandal

Frydenbø Bilsenter ønsker en større del av markedet i Mandal. Volvo- og Renault-forhandleren satser offensivt, og jakter både ny leder og nye lokaler i byen. – Vi investerer langsiktig, sier Frydenbø-eier.

Kunsten å pakke

Det krever ferdighet å pakke en bil skikkelig. Med sommeren i rask anmarsj er tid en mangelvare. Derfor har vi satt opp en nyttig liste over ting som er viktige å tenke over når du skal pakke bilen på en trygg og sikker måte. God tur!

DAB+ i din bil

Når siste del av FM-nettet slukkes, 13. desember i år, er det viktig å ha DAB+ montert i bilen. Her finner du alt du trenger å vite om DAB og Volvo

Gode tilbud på sommerdekk

Sommerdekk fra Frydenbø

Det er tiden for å legge om til sommerdekk. Klargjør bilen din til sommersesongen med nye Continental sommerdekk fra Frydenbø.
Nye dekk gir bedre komfort og sikkerhet.

Volvo XC60 Reborn

Der barsk design møter et lekkert interiør. Der teknologi er helt naturlig.
Der hver eneste kjøretur blir en god opplevelse.

Volvo V90 Cross Country - The get away car!

Med luksuriøse rene linjer og imponerende kjøre-evner, er den nye V90 Cross Country laget for å la deg gjøre mer av det du elsker. 

Volvo introduserer livstidsgaranti på deler.

Fra og med september 2016 tilbyr Volvo Cars livstidsgaranti på originale Volvo-deler i Norge. Dette gir deg et enda mer forutsigbart og sikkert bilhold.

Volvo Selekt - våre beste bruktbiler

De beste bruktbilene fra Volvo er gjort så godt som nye, med garanti, veihjelp samt bytterett! Velg Volvo Selekt når du vil ha de beste bruktbilene.

Folket har talt - Volvo XC90 er Årets bil!

En viktig del av kåringen Årets Bil er avstemningen blant leserne i Dagbladet og på DinSide. Årets vinner er XC90.

Volvo on Call - du og din bil, knyttet sammen

Ha kontrollen, hvor som helst. Volvo On Call appen lar deg låse bilen, finne bilen, se dashbordet, og stille inn motorvarmeren fra smarttelefonen din.

Helt nye Volvo XC90!

Enkel design, stilren luksus, med avansert sikkerhet og komfort for alle 7 passasjerer.

Vi har kompetansen!

Vi kjenner vårt bilmerke bedre enn noen andre. Vi har kompetansen og utstyret for å kunne utføre arbeidet på mest mulig effektiv og riktig måte.

Frydenbø etablerer samarbeid med Sogndal Fotball

Frydenbø Group engasjerer seg både i topp og breidde innanfor idrett, kultur og veldedige organisasjonar. Konsernet er allereie profilert sponsor for mellom anna Brann og Norges Skiforbund Alpin. - Med aukande aktivitet har vi sett det som ynskjeleg å bli ei endå meir synleg merkevare også i Sogn og Fjordane, seier konsernsjef Tor Christian Bringedal.