Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hjem
Hva leter du etter?
Aktuelt ›

Frydenbø satser på Mandal

Frydenbø Bilsenter ønsker en større del av markedet i Mandal. Volvo- og Renault-forhandleren satser offensivt, og jakter både ny leder og nye lokaler i byen. – Vi investerer langsiktig, sier Frydenbø-eier.

– Frydenbø er en over 100 år gammel bergensbedrift som er veldrevet og finansielt meget solid. Tryggheten dette gir, setter både ansatte og kunder pris på. Gjennom årenes løp har vi bygget opp sterke lokale bilforhandlere i Sogn og Fjordane, Hordaland og Agder. Nå investerer vi penger og kompetanse i Mandal, og er kommet for å bli, sier eier og styreleder i Frydenbø Group, Knut Herman Gjøvaag.

Frydenbø har hovedkontor i Bergen, men har vært til stede i Mandal siden 2015. Nå jakter de en ny daglig leder til bilsenterets åtte ansatte. Utfordringene står i kø for den rette. Bilforhandleren skal inn i nye lokaler, forsvare en sterk lokal markedsposisjon, og samtidig tilpasse seg et bilmarked i rask endring.

– Vi tror på vekst i Mandal i årene som kommer, og skal vinne konkurransen om mandalittenes bilhjerter. Vi er allerede ledende lokalt på service i butikk og kvalitet på verksted, og innen 2019 skal vi finne nye lokaler. Vi fokuserer fremover, og trenger et lokale vi kan vokse i, sier Erik Diesen, leder for bil i Frydenbø-konsernet.

Ifølge Diesen viser selskapets lange historie at det lønner seg å tenke langsiktig, og å ha sterk finansiell støtte i ryggen.

– Bilbransjen er i stadig endring, og Volvo går foran som en av de mest innovative bilprodusentene i verden med sin satsning på el- og hybridbiler. Det krever økt kunnskap i vår salgsorganisasjon. Kunnskapsutvikling koster, men vi ser også at det er både spennende og motiverende å jobbe for og med de mest offensive i bransjen. Den utviklingen skal Frydenbø i Mandal være med på, og det er noe vi håper og tror mandalittene vil sette pris på, sier Diesen.

Kontaktinformasjon

Erik Diesen

Tlf.: 982 60 286

E-post: ed@frydenbo.no

Knut Herman Gjøvaag

Tlf.: 982 60 290

E-post:  khg@frydenbo.no

Sykkel-VM 16. - 24. september

Under Sykkel-VM 16.-24. september vil det være store utfordringer for biltrafikken i Bergen, dette vil også påvirke oss i Frydenbø Bilsenter på Minde.

Frydenbø satser på Mandal

Frydenbø Bilsenter ønsker en større del av markedet i Mandal. Volvo- og Renault-forhandleren satser offensivt, og jakter både ny leder og nye lokaler i byen. – Vi investerer langsiktig, sier Frydenbø-eier.

Kunsten å pakke

Det krever ferdighet å pakke en bil skikkelig. Med sommeren i rask anmarsj er tid en mangelvare. Derfor har vi satt opp en nyttig liste over ting som er viktige å tenke over når du skal pakke bilen på en trygg og sikker måte. God tur!

DAB+ i din bil

Når siste del av FM-nettet slukkes, 13. desember i år, er det viktig å ha DAB+ montert i bilen. Her finner du alt du trenger å vite om DAB og Volvo

Gode tilbud på sommerdekk

Sommerdekk fra Frydenbø

Det er tiden for å legge om til sommerdekk. Klargjør bilen din til sommersesongen med nye Continental sommerdekk fra Frydenbø.
Nye dekk gir bedre komfort og sikkerhet.

Volvo XC60 Reborn

Der barsk design møter et lekkert interiør. Der teknologi er helt naturlig.
Der hver eneste kjøretur blir en god opplevelse.

Volvo V90 Cross Country - The get away car!

Med luksuriøse rene linjer og imponerende kjøre-evner, er den nye V90 Cross Country laget for å la deg gjøre mer av det du elsker. 

Volvo introduserer livstidsgaranti på deler.

Fra og med september 2016 tilbyr Volvo Cars livstidsgaranti på originale Volvo-deler i Norge. Dette gir deg et enda mer forutsigbart og sikkert bilhold.

Volvo Selekt - våre beste bruktbiler

De beste bruktbilene fra Volvo er gjort så godt som nye, med garanti, veihjelp samt bytterett! Velg Volvo Selekt når du vil ha de beste bruktbilene.

Folket har talt - Volvo XC90 er Årets bil!

En viktig del av kåringen Årets Bil er avstemningen blant leserne i Dagbladet og på DinSide. Årets vinner er XC90.

Volvo on Call - du og din bil, knyttet sammen

Ha kontrollen, hvor som helst. Volvo On Call appen lar deg låse bilen, finne bilen, se dashbordet, og stille inn motorvarmeren fra smarttelefonen din.

Helt nye Volvo XC90!

Enkel design, stilren luksus, med avansert sikkerhet og komfort for alle 7 passasjerer.

Vi har kompetansen!

Vi kjenner vårt bilmerke bedre enn noen andre. Vi har kompetansen og utstyret for å kunne utføre arbeidet på mest mulig effektiv og riktig måte.

Frydenbø etablerer samarbeid med Sogndal Fotball

Frydenbø Group engasjerer seg både i topp og breidde innanfor idrett, kultur og veldedige organisasjonar. Konsernet er allereie profilert sponsor for mellom anna Brann og Norges Skiforbund Alpin. - Med aukande aktivitet har vi sett det som ynskjeleg å bli ei endå meir synleg merkevare også i Sogn og Fjordane, seier konsernsjef Tor Christian Bringedal.