Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hjem
Hva leter du etter?
Nye bilerNissanModeller › Nissan e-NV200 EVALIA personbil / varebil ›
/bilder/bilder/Bilsenter/Nissan/nyebiler/Nissan-e-nv200-Evalia.jpg

Nissan e-NV200 EVALIA personbil / varebil

- Effektivitet uten komprimiss

DEN HELT NYE, HELELEKTRISKE OG HELFLEKSIBLE e-NV200 EVALIA
Varebil eller nå også som 7-seter

Takket være det nye smidige 7-seterdesignet i NISSAN e-NV200 har du fleksibiliteten til å frakte passasjerer, last eller begge deler! Andre og tredje rad kan foldes ned og vekk slik at du får et stort lasterom.

Er det din tur til å kjøre barna til fotballtrening? Best i klassen på bagasjerom og med 2,1 m3 lagringskapasitet, kan du ta med deg opp til 4 passasjerer i den nye e-NV200 EVALIA. Med en smart design hvor batteripakken er fullstendig integrert i gulvet er den tilpasset dine behov, samtidig som den er kompakt. Det er derfor ikke nødvendig å bekymre seg om å måtte legge igjen noe, eller streve med manøvreringen!

 

ER DU KLAR TIL Å FORANDRE PÅ DIN VIRKSOMHET? - GJØR DEG KLAR TIL Å KJØRE ELEKTRISK.

Når du kombinerer den prisbelønte NV200 med den prisbelønte helelektriske LEAF (allerede over 100 000 biler på veiene) gir dette banebrytende og innovative fordeler for din virksomhet.

Varebilen e-NV200 har nøyaktig den samme teknologien som Nissan LEAF. Det vil betale seg helt fra starten av ettersom å kjøre helelektrisk gir deg sterkt reduserte driftskostnader samtidig som du gjør din virksomhet mer miljøvennlig og bærekraftig. Med e-NV200 starter du en helt ny periode for din virksomhet. Du vil aldri jobbe på samme måte igjen

REDUSER KOSTNADENE. ØK EFFEKTIVITETEN.

Tenk om du aldri trengte å bruke mer penger på drivstoff, oljeskift eller service på girkassen. Slik blir det hvis du kjører helelektrisk med den helt nye e-NV200. I tillegg til å spare penger gjennom lave driftskostnader vil du også spare tid. Ettersom du aldri trenger å stoppe på bensinstasjonen, og det er mindre nedetid for vedlikehold. Det beste av alt er at ditt utrolige kostnadseffektive kjøretøy er blant de mest miljøvennlige, masseproduserte varebilene på markedet. Den er så stillegående og ren at du kan foreta leveringer på nattestid og få tilgang til beskyttede områder, også innendørs. Dette er kort sagt et kjøretøy for din virksomhet som åpner nye forretningsmuligheter

LAVE UTEN HØY

Driftskostnader
Vedlikeholdskostnader

Bensin
Oljeskift
Utslipp
Effektivitet: 80 kW (109 hk)
Besparelser og fordeler

To ekstra kjøremodi for å optimalisere rekkevidden Øko-modus justerer akselerasjonsresponsen automatisk og klimakontrollsystemet minimaliserer energiforbruket. Dette er strøm du heller kan bruke i ditt arbeid. B-modus kan aktiveres enten du kjører med øko-modus eller ikke. B-modus vil øke kraften på det regenerative bremsesystemet. Den fungerer akkurat som motorbremsen på en bil med forbrenningsmotor.


Bilder av Nissan e-NV200 Evalia


Bestill prøvekjøring av Nissan e-NV200 EVALIA personbil / varebil

Den beste måten å få følelsen av en bil er å prøvekjøre den.

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for prøvekjøring av Nissan e-NV200 EVALIA personbil / varebil.

Kontakt selger om Nissan e-NV200 EVALIA personbil / varebil

Har du spørsmål om denne bilen?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg om Nissan e-NV200 EVALIA personbil / varebil.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?