Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hjem
Hva leter du etter?
Nye bilerNissanModeller › Nissan LEAF ›
/bilder/bilder/Bilsenter/Nissan/nyebiler/Nissan_Leaf.png

Nissan LEAF

- Størst rekkevidde i sin klasse
  Opplev Nissan Leafs rekkevidde på 250 km*

En bølge av positiv energi, en fantastisk kjøretur. Opplev den nye Nissan LEAF med batteri på 30 kWt (250 000 kr) som lar deg kjøre lengre mellom ladingene. Nissan LEAF er fremdeles tilgjengelig med 24 kWt hvis du ikke trenger den ekstra rekkevidden. Lad hjemme eller underveis og kontroller LEAF med din smarttelefon. Fremtiden er her.

NISSAN LEAF er fullpakket med innovasjon for å levere 199 km rekkevidde i samsvar med NEDC-syklusen. Den er en helelektrisk hi-tech økokjemper helt ut til tuppen av dens aerodynamiske nese.

Bli med sammen med alle de titusener av 100 % elektriske LEAF-bilene som allerede er på veien over hele verden. Stol på den mestselgende elektriske bilen i historien. En bil som er bygd i Europa og som visker ut linjen mellom det digitale og det fysiske livet, urban kultur og økosfæren for å sette fart i samfunnet som helhet.

 

* Basert på New European Driving Cycle (NEDC). Gjennomsnittlig faktisk kjørelengde for 30kWt batteri er 125-200 km under normale forhold. Kjørestil, underlag, temperatur, air conditioning og en rekke andre faktorer kan påvirke rekkevidden.

Bilder av Nissan Leaf


Bestill prøvekjøring av Nissan LEAF

Den beste måten å få følelsen av en bil er å prøvekjøre den.

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for prøvekjøring av Nissan LEAF.

Kontakt selger om Nissan LEAF

Har du spørsmål om denne bilen?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg om Nissan LEAF.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?