Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hjem
Hva leter du etter?
Nye bilerNissanModeller › Nissan NOTE ›
/bilder/bilder/Bilsenter/Nissan/nyebiler/Nissan_Note.png

Nissan NOTE

- Elegant, romslig og full av smart teknologi

Nissan NOTE har en tydelig karosserilinje som understreker dynamikken i bilen med en lavere taklinje, brattere frontrute og tydelige hjulbuer. Den nye frontgrillen binder sammen de flotte nye frontlyktene.

Teknologien i bybilen Nissan NOTE er utviklet for enkel og sømløs kjøring. 360°-kameraer gir enkel manøvrering, mens advarsler om blindsonen holder deg og passasjerene dine trygge ved å holde deg oppmerksom på omgivelsene. I tillegg kan du få tilgang til all informasjonen du trenger for å unngå trafikk, finne de nærmeste og billigste bensinstasjonene og planlegge de raskeste rutene, alt på én tilkoblet berøringsskjerm.

Her finner du skyvbare, nedfellbare bakseter og et Karakuri board i bagasjerommet gir en rekke bagasjeromsalternativer, mens 90° åpne dører gjør daglige oppgaver, som f.eks. å montere et babysete, enklere. I tillegg til dette gjør stilen fra den moderne innredningen til det elegante dashbordet det å kjøre Nissan NOTE til en enda deiligere opplevelse.

Kjør i byen i visshet om at den nye motoren til Nissan NOTE leverer opptil 98 hestekrefter med DIG-S1,2L, mens dCi 1,5 L reduserer CO2-utslippene ned til 90 g/km med 3,5 L / 100 km. Med effektivitet som forbedres ytterligere med Eco drive-modusen og stopp/start-teknologien som stopper motoren når den ikke trengs, bevarer Nissan NOTE ikke bare miljøet, men også lommeboken.

Bilder av Nissan Note


Bestill prøvekjøring av Nissan NOTE

Den beste måten å få følelsen av en bil er å prøvekjøre den.

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for prøvekjøring av Nissan NOTE.

Kontakt selger om Nissan NOTE

Har du spørsmål om denne bilen?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg om Nissan NOTE.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?