Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hva leter du etter?
Nye bilerVolvo › Aktuelt ›

Volvo V90 Cross Country - The get away car!

Med luksuriøse rene linjer og imponerende kjøre-evner, er den nye V90 Cross Country laget for å la deg gjøre mer av det du elsker. 

The Getaway Car

V90 Cross Country er mye mer enn en hverdagsbil. Den er klar for barske forhold, dårlig vær og dårlige veier. Det elegante og raffinerte utseendet forteller hva V90 Cross Country kan gjøre, og hvor den kan ta deg. De rene, stramme linjene og dynamiske detaljene skaper et kraftfullt uttrykk som vitner om stor allsidighet – med alle de praktiske egenskapene til en Volvo stasjonsvogn innebygd.

V90 Cross Country er fullpakket med innovativ teknologi som har ett mål for øye: å gjøre hverdagen din enklere, og ett prinsipp: Den må være enkel å bruke. Det avanserte chassiset er bygd for å takle veiforhold der andre biler må gi tapt, og for å gjøre det enklere for deg å håndtere disse forholdene.

Innvendig er V90 Cross Country et fristed, uansett hva som skjer utenfor. Den lyse og romslige kupeen er laget av eksklusive materialer og konstruert med den omtanken og oppmerksomheten som er så typisk for skandinavisk håndverk. Den er designet for å gjøre alle kjøreturer til en opplevelse – et sted du kan slappe av og ha det komfortabelt, der teknologien gir deg en bedre hverdag og gjør kjøringen enklere.