Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hva leter du etter?
Nye bilerVolvo Modeller › Volvo S90 ›
/bilder/bilder/Bilsenter/nye_biler/s90/S90_thumb.jpg

Volvo S90

Å designe et ønske

Vi presenterer den elegante Volvo S90. Med utsøkte, naturlige materialer kombinert med sofistikert, intuitiv teknologi - dette er neste generasjon Volvo.

Sedanen redefinert

Oppdag fredfulle omgivelser, intuitiv teknologi og komplett ytelse. En opplevelse hvor intelligent og vakker design fungerer i harmoni med industriledende innovasjon.

Funksjoner

  • Pilot Assist opprettholder automatisk en fast hastighet eller fast avstand til bilen foran, og ved milde vibrasjoner hjelper den deg å holde deg riktig justert innenfor dine veimerkinger. 
  • 360 graders kamera gjør parkering og manøvrering i lav hastighet på trange steder til en enkel operasjon, ved å gi deg et fugleperspektiv av bilens omgivelser på midtdisplayet. 
  • Park Assist er som å ha din egen personlige parkeringshjelp til å parkere bilen for deg perfekt. Den kalkulerer ut om en plass er stor nok, deretter overtar den styringen og guider deg inn. 
  • Den nye Volvo S90 gjenkjenner fotgjengere, syklister og - som verdens første - store dyr på veien, som elg. Bilen vil advare deg, og om nødvendig bremse hvis du ikke griper inn. 
  • Aktiv fjernlys reagerer automatisk på møtende biler.
  • Volvo City Safety-teknologi kan bilen regne ut om det er en kollisjonsrisiko hvis du nærmer seg saktegående eller stillestående kjøretøy bakfra.

 

Bilder av Volvo S90


Mer informasjon

Bestill prøvekjøring av Volvo S90

Den beste måten å få følelsen av en bil er å prøvekjøre den.

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg for prøvekjøring av Volvo S90.

Kontakt selger om Volvo S90

Har du spørsmål om denne bilen?

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg om Volvo S90.

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?