Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hjem
Hva leter du etter?
Dette er Frydenbø Bilsenter › ISO-sertifisering ›

ISO-sertifisering

Frydenbø Bilsenter ISO-sertifisertFrydenbø Bilsenter (avd Minde, Åsane, Kristiansand, Mandal, Sandane, Sogndal og Førde) er ISO sertifisert. Dette innebærer at selskapet er sertifisert for salg av nye og brukte biler, salg av deler og tilbehør, verkstedtjenester og periodisk kjøretøykontroll

Frydenbø Bilsenter har i alle år jobbet bevisst og systematisk med kvalitetssikring av våre varer og tjenester, til det beste for våre kunder. Et sertifiseringssertifikat er et kvalitetsstempel som innebærer trygghet for deg som kunde, og et ansvar for oss som forhandler.

Med kunden i fokus ønsker Frydenbø Bilsenter stadig å strekke seg litt lenger for at du som kunde skal få den gode følelsen, både i selve kjøpsprosessen og tiden etter. Med Frydenbø Bilsenter som din bilpartner skal du alltid ha følelsen av et godt kjøp, enten det dreier seg om nybil, nyere bruktbil eller våre servicetjenester. Av den grunn har Frydenbø Bilsenter valgt følgende krevende visjon å jobbe etter:

Skape verdier gjennom kvalitet og service i verdensklasse"

Våre kjerneverdier:

  • Entusiastisk
  • Ærlighet
  • Ansvarlig

VOLVO HAR MILJØSERTIFISERT SINE FORHANDLERE
"Samtlige forhandlere skal miljøsertifiseres i henhold til ISO 14001:2004 " uttalte Lars Haugen, direktør for Forhandlerutvikling i Volvo Personbiler Norge AS.
Volvo Personbiler Norge AS som importørselskap er Miljø- og Kvalitetssertifisert, og har, i samarbeid med Det norske Veritas, over en toårs periode kurset samtlige forhandlere. Teknologisk Institutt har stått for sertifiseringen. Nå er det kontinuerlig revisjon og re-sertifisering for de forhandlerne som kom med først, og som fikk sitt miljø-sertifikat allerede i 2005.

"Miljø og Kvalitetsprosessen skal fortsette å leve i vår organisasjon" sier direktør Haugen. "Miljø, Kvalitet og Sikkerhet er Volvos hjørnestener. Derfor blir det regelmessig revisjon og re-sertifisering. Forhandlerne ser på Miljø og Kvalitet som en viktig del av det å drive lønnsom forretningsvirksomhet. Vi vet at vi fra fabrikken i årene fremover vil få stadig mer miljøvennlige og drivstoffeffektive biler. Da er det viktig at organisasjonen har et bevisst forhold til Miljø og Kvalitet, og ser på det som et viktig fundament for virksomheten. Vi er allerede klare til å levere biler som kan gå på E85 - blandingen av 85 % ethanol og 15 % bensin. Nå vet vi at i det minste ett av oljeselskapene satser på å distribuere E85, og kommer til å ha minst 20 stasjoner klare innen utgangen av året. Da har vi både miljø-produktene, og organsisasjonen som skal drive forretningsvirsomhet basert på Miljø og Kvalitet" avslutter Lars Haugen, direktør for Forhandlerutvikling i Volvo Personbiler Norge AS.