Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hjem
Hva leter du etter?
SpesialsiderOld › Volvo Selekt ›

Volvo Selekt

En ny start. Garantert.

Når du kjøper en Volvo Selekt, får du mer enn en bruktbil. Du får vår omtanke vedrørende din tilfredshet. Vi tar bare imot de beste brukte Volvo-modellene, og vi gjør de enda bedre med våre oppdaterte krav til kvalitet og sikkerhet.

Alle bruktbiler får de nyeste programvareoppdateringer og Volvo-godkjente kontroller for å sørge for at de overholder våre standarder vedrørende sikkerhet, ytelse og utseende. Hver bil får også en omfattende garanti, veihjelp og bytterett som gir deg en god start med din Volvo.


OMFATTENDE KVALITETSSJEKK OG OPPDATERINGER

Hver Selekt bruktbil må gjennom en omfattende kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende. Vi bruker kun Volvo Originaldeler, slik at din Volvo forblir 100% ren Volvo. Hver bil oppdateres med nyeste programvare. Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne og sørger for at Selekt bilen har optimal funksjonalitet

VOLVO SELEKT GARANTI
Bare Volvo-forhandlerne kan tilby Volvo Selekt Garanti - en av de mest omfattende garantier tilgjengelig. Den har samme innhold som nybilgaranti. Dekning er opp til 5 år, minimum 24 mnd / 24 000 km.  Volvo Selekt garanti gir dekning over hele Europa, og gir deg ro i sjelen uansett hvor du er.

12 MND VOLVO VEIHJELP
Inkludert i Selekt tilbudet er også 12 måneders Volvo Veihjelp. Det er mer enn bare veihjelp.Uansett hvor du kjører innenfor det europeiske kontinentet, vil du motta assistanse 24 timer i døgnet. Fra et punktert dekk til en trafikkulykke - om du står fast hjemme eller langs veien - du kan stole på Volvo hjelp for å få deg i bevegelse igjen.

Volvo Veihjelp 

GARANTERT FORNØYD 
Vi er forpliktet til å sørge for at du er 100% fornøyd med din Volvo Selekt bil. Derfor 
har bilen 30 dagers bytterett. Hvis du er misfornøyd med din Selekt bruktbil innen 
30 dager eller 1500 kilometer, det som kommer først, vil du kunne bytte bilen til en 
annen bil av tilsvarende verdi.

 

Velkommen til oss for et trygt kjøp.