Frydenbø Group Ledige stillinger

Gå til Frydenbø Group

Hva leter du etter?
Nye bilerVolvo › Firmabil ›

Firmabil

Hos Volvo er vi opptatt av å være en totalleverandør, slik at vi kan tilby våre kunder et komplett og problemfritt bilhold.

Våre bedriftskunder har svært ulike behov. Derfor har vi utviklet et firmabilprogram som tilpasses små bedrifters bilbehov, så vel som konsern med store bilflåter.
Men, før vi ser på alt hva Volvo har å tilby utover et bredt og spennende modellprogram, og en rekke tilleggstjenester, la oss se på hva som gjør at Volvo er akkurat det. Hva kjennetegner våre produkter? Våre verdier? Og våre visjoner? Hva er betegnende for det å være Volvo kunde?

VOLVO SINE KJERNEVERIER

SIKKERHET

Vår nullvisjon 2020: Ingen skal omkomme eller alvorlig skades i en ny Volvo fra 2020.

MILJØ
Hos Volvo jobber vi kontinuerlig med forskning og utvikling innenfor ulike drivstoffalternativer. Dagens største utfordring er å redusere karbondioksider/Co2. I dag tilbyr vi en av premiumsegmentets sterkeste modellserier med lave Co2 alternativer: Volvo DRIVe variantene.

KVALITET
Volvo har alltid vært synonymt med kvalitet. Helt siden etableringen har Volvo vært opptatt av å lage kvalitetsprodukter som er sikre og varer lenge. Dette er også noe av bakgrunnen for at en Volvo i gjennomsnitt lever i 18 år.

VOLVO - PREMIUMMERKET MED FAMILIEVERDIENE

Volvoverdiene uttrykkes gjennom å være sammen istedenfor alene, å gjøre istedenfor å ha, mennesker istedenfor ting, substans fremfor tull og tøys, latter istedenfor skryt, dele veien med andre istedenfor å eie den, dele gledene med andre, beholde vennskap istedenfor å holde på fasaden, ta ansvar istedenfor å sluntre unna, moderasjon istedenfor sløsing. "Vi er sammen om dette" fremfor "Enhver får drive med sitt", berikelse istedenfor rikdom. Det er alle valgene du har tatt hittil som gjør at bilen du velger blir enda viktigere.

MER INFORMASJON OM FIRMABILER

Les mer om Volvo firmabiler her

Kontakt Frydenbø Bilsenter for mer informasjon. Du finner oss flg. steder: Minde - Åsane - Bergen Vest - Sandane - Sogndal - Førde - Kristiansand - Mandal

Firmabilkalkulator

Via lenken under finner du en kalkulator som regner ut skattefordel og firmabilskatt. Kalkulatoren er hentet fra Infotjenester AS sine nettsider.
>>Til firmabilkalkulator

Satser for firmabilbeskatning finner du på www.skatteetaten.no

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg. Husk å velge avdeling!

Vi har gjort det enkelt - fyll ut skjemaet nedenfor og vi tar kontakt med deg. Husk å velge avdeling!

Skriv inn kode i feltet under:

Hva står i bildet?