Kvinne ser på hvit bil

Volvo Selekt - det smarteste valget når du skal kjøpe en brukt Volvo

Volvo Selekt er betegnelsen på våre aller beste bruktbiler. Som kunde vet du at en Selekt-bil er en premium bruktbil, plukket fra øverste hylle. Bilen har også gått gjennom en omfattende Volvo-godkjent kvalitetskontroll, og er oppdatert med den nyeste tilgjengelige programvare. Pakken er komplett med Volvo Selekt garanti, veihjelp samt bytterett - som alle garanterer for et trygt kjøp.

OMFATTENDE KVALITETSSJEKK OG OPPDATERINGER

Hver Selekt-bruktbil må gjennom en streng kvalitetskontroll for å møte Volvos krav til sikkerhet, ytelse og utseende. I Frydenbø bruker vi kun Volvo Originaldeler, slik at din Volvo forblir 100% Volvo. Hver bil oppdateres med nyeste programvare. Denne tjenesten er eksklusiv for Volvo-forhandlerne og sørger for at Selekt-bilen har optimal funksjonalitet.

VOLVO SELEKT GARANTI

Som sertifisert Volvo-forhandler kan vi tilby Volvo Selekt Garanti - en av de mest omfattende bruktbilgarantier tilgjengelig. Garantien har samme innhold som nybilgaranti. Dekning er opp til 5 år, minimum 24 mnd /24.000 km. Volvo Selekt-garanti gir dekning over hele Europa, og gir deg ro i sjelen uansett hvor du er.

12 MND VOLVO VEIHJELP

Inkludert i Selekt-tilbudet er også 12 måneders Volvo Veihjelp. Uansett hvor du kjører innenfor det europeiske kontinentet, vil du motta assistanse 24 timer i døgnet. Fra et punktert dekk til en trafikkulykke - om du står fast hjemme eller langs veien - du kan stole på Volvo hjelper deg, for å få deg i bevegelse igjen.
Volvo Veihjelp

GARANTERT FORNØYD

Vi er forpliktet til å sørge for at du er 100% fornøyd med din Volvo Selekt-bil. Derfor har bilen 30 dagers bytterett. Hvis du er misfornøyd med din Selekt-bruktbil innen 30 dager eller 1.500 kilometer, det som først inntreffer, vil du kunne bytte bilen til en annen bil av tilsvarende verdi.

Vi gleder oss til å vise deg våre Volvo Selekt bruktbiler.  

Klikk her for å se våre bruktbiler!

 

Velkommen til Frydenbø!