Dacia Duster

Duster

Nye Dacia Duster føler seg hjemme i all slags terreng. Det moderne, robuste uttrykket og den sprudlende karosserifargen Oransje Atacama går ikke upåaktet hen. Tøff frontgrill, flott lyssignatur og elegant design er også noe alle legger merke til.

Gode grunner til å velge Dacia Duster

Sikkerhet

Dacia Duster har blant annet en bakkestartassistent som gjør det enklere å ta seg frem i hellinger, blindsonevarsl som øker sikkerheten, og et oversiktlig ryggekamera som gjør det lettere å parkere. 

Teknologi og utstyr

Automatiske nær/fjernlys, klimaanlegg og multimediesystemet Media Nav Evolution (Standard på Dacia Duster Prestige) er en av mange funksjoner Duster har å by på. Komforten innvendig er praktisk og lar deg blant annet høyderegulere førersetet med midtarmlene*, regulere korsryggstøtten* og tilbyr et handsfree nøkkelkort**. Alt for at du skal ha en behagelig kjøretur.
(* Standard på Dacia Duster Prestige. ** Ekstrautstyr.)

Stor og fleksibel

Kupeen er så fleksibel at den kan spesialtilpasses dine ønsker og gi plass til alt du trenger til helgeturen. Mulighetene er nærmest uendelige med baksete som kan felles ned 1/3–2/3, stor bagasjeromskapasitet (fra 411 l til 1623 l) og utallige oppbevaringsrom.

Prisliste

Last ned prisliste i PDF