Nissan E-NV200 Evalia

Nissan E NV 200 Evalia lader i garage

Nissan E NV 200 Evalia er en svært fleksibel elektrisk familiebil som løser hverdagens logistiske utfordinger.

Gode grunner til å velge E-NV200 Evalia

Hvit Nissan E NV200 Evalia kjører i byen

Elektrisk betyr ikke lengre liten bil og liten plass

Møt Nissan e-NV200 Evalia – familievinneren med plass til syv store og små med bagasje.  Med en rekkevidde på 170 km får du enkelt dekket hverdagens behov. En svært fleksibel familiebil som løser hverdagens logistiske utfordinger. Og det beste av alt? Den er 100% elektrisk. Godt for miljøet og familieøkonomien. 

Lykkelig familie med sikkerhetseler kjører Nissan E NV 200 Evalia

Panoramautsikt uten motorstøy

Nissan e-NV200 Evalia byr på panoramautsikt uten motorstøy. De store vinduene gjør at fører og passasjerer har god oversikt – noe som gjør bilturen til en glede for hele familien. I hele bilen finner man smarte oppbevaringsløsninger, og i baksetet er det plassert en 12 volts stikkontakt. Underholdningen er sikret! Klimakontroll sørger for konstant behagelig temperatur i kupeen. En tur med Nissan e-NV200 Evalia er en opplevelse.

Illustrasjon av Nissan E NV 200 Evalia som lader via app på iPhone

Med bilen i lommen

Nissan e-NV200 Evalia kan leveres med det avanserte monitoreringssystemet Carwings. Systemet gir deg konstant informasjon og viser deg hvor mye energi du trenger for å nå destinasjonen din, og de nærmeste ladestasjonene. Det sporer også viktige bilparkdata, logger digitale rapporter fra sjåfører og overvåker batteristatus og kjøreatferd. Du kan til og med kontrollere viktige funksjoner eksternt via mobilapp. Lading og klimakontroll kan kontrolleres fra mobilen, slik at du kan forhåndskjøle eller forhåndsvarme e-NV200 EVALIA mens den står til lading for å spare batteri til kjøring.

Prisliste

Last ned prisliste i PDF