Nissan Juke

Nissan Juke kjører om natten med kraftige lys

Nissan Juke er en spesiell bil. Det er ingen tvil. En smart crossover for mennesker som ønsker å markere seg - tør å være annerledes. Er den for deg?

Gode grunner til å velge Juke

Gul Nissan Juke i fart gjennom sving

Nissan Juke - bare for individualisten

Nissan Juke er bilen for individualisten. Bilen for deg som tenker annerledes. Nissan Juke er ikke bare en crossover – det er en crossover med særegen sportsholdning og attitude. I baklyktene ser man tydelige trekk fra den høytytende sportsbilen Nissan 370Z. Det sterke skulpturert panseret og de muskuløse linjene gjør den alt annet enn ordinær. Nissan Juke er bilen folk snur seg etter.

Sort og gult skinninteriør i Nissan Juke med masser fine detaljer

Formfull, fager og fantastisk!

Nissan Juke utfordrer normalen også på innsiden. Friske farger og former som bekrefter særtrekkene fra bilens eksteriør. Tøffe detaljer som fargesømmer på seter, ratt, instrumenthette og girspaken – eller runde, motorsykkelinspirerte målere. Midtkonsollen har også hentet sine lekre linjer fra motorsykkelracingen. Inne i Nissan Juke har du det godt, men aldri kjedelig!  

Nissan Connect infortainmentsystem

Nissan Connect™ – alltid på , alltid klar

Nissan Connect™ er bilens smarte infotainmentsystem. Et multimediaunivers styrt fra berøringsskjermen på dashbordet. Her har du enkel tilgang til din radio og musikk i et grafisk og intuitivt grensesnitt. Musikken kobler du enkelt opp via AUX. Bluetooth er selvfølgelig også tilgjengelig. Noe som gjør oppkobling av musikk og telefon enda mer sømløs. Er bilen din oppkoblet mot internett får du også gleden av Nissan MapCare™, en tjeneste som sørger for at alle kart er oppdatert – alltid. Med Nissan Connect får du også mye mer; apper som byr på mer musikk, internettradio, sosiale medier, vær, navigasjon og interessepunkter gjør din Nissan til et kommandosenter for de dagene du tilbringer i bilen.

Nissan Safety Shield

Nissan Safety Shield er en omfattende tilnærming til sikkerhet som utløses i en rekke førerstøttesystemer som gjør din biltur enklere og tryggere. Bilen din monitorerer kontinuerlig sine omgivelser, og gir deg beskjed om noe ikke er som det skal. Systemer som Frontkollisjonsvarsel, Blindsonevarsel, Filskiftevarsel og Skiltgjenkjenning gjør kjøreturen sikrere. I tillegg har systemet en Bevegelsesdetektor bak som er ypperlig ved rygging utfra trange parkeringsplasser. Oppdager den noen eller noe som kommer inn fra siden så varsler den. Full kontroll – hele veien. 

Kontakt oss for forhåndsbestilling

Førde

Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Førde

phone 57 83 72 00
Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
Lukk kart
arrow_forward

Sogndal

Granden 23, 6856 Sogndal
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sogndal

phone 57 67 34 00
Granden 23, 6856 Sogndal
Lukk kart
arrow_forward

Sandane

Åsavegen 159, 6823 Sandane
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sandane

phone 57 86 61 00
Åsavegen 159, 6823 Sandane
Lukk kart
arrow_forward

Prisliste

Last ned prisliste i PDF