Nissan Leaf

Hvit Nissan Leaf kjører på vei over bro

Nye Nissan Leaf er helelektrisk og utslippsfri. Føl spenningen ved umiddelbar akselerasjon, og dra hvor som helst og enda lenger uten å stoppe for å fylle drivstoff. Opplev en smartere, tryggere og enklere måte å kjøre på, som gir deg mer selvtillit og en helt ny følelse av lykke. 

Nye Leaf byr på en rekke høydepunkter

Mange muligheter for å øke rekkevidden

Det har aldri gått raskere eller vært enklere å lade opp elbilen enn med ladetiden til nye Nissan LEAF. Og takket være det nye kapasitetssterke batteriet, kommer du nå enda lenger på én enkelt lading. 

Hurtiglading underveis: Bare stopp og plugg inn CHAdeMO-kabelen fra en av de over 700 hurtigladerne rundt i Norge og få opptil 80% i løpet av 40-60 minutter. 

Raskere lading hjemme: Du kan lade opp din nye Nissan LEAF til 100% på mindre enn 7,5 timer* ved bruk av 7 kW hjemmeladerboks fra Nissan. Laderen er spesielt designet for private elbileiere.

Nissan Leafs kupé med et intuitivt og ryddig dashboard

Teknologi som imponerer

Med noen av de mest avanserte funksjonene som noen gang er tilbudt i en Nissan, er det enklere enn noen gang å holde kontakten med omverdenen og din nye Nissan LEAF. Fra et brukertilpasset, digitalt kombiinstrument til en flytende informasjonsskjerm og sømløs mobilintegrasjon – her finner du absolutt alt.

Et nytt og dristig utseende

Nye Nissan LEAF er like spennende å se på som den er å kjøre, med sine elegante linjer, dynamiske front og unike, flerdimensjonale, blågjennomsiktige grill, foruten det karakteristiske flytende taket fra Nissan. Denne nye, moderne kombikupéen har i tillegg all plass og allsidighet som er nødvendig for et aktivt liv.

Hvit Nissan Leaf kjører i mørket i bymiljø

Lynrask akselerasjon

Et helelektrisk drivverk sørger for en akselerasjon som umiddelbart «presser-deg-bakover-i-setet». Nissan e-Pedal lar deg akselerere og bremse med samme pedal, og når du vrir på rattet sørger den lavtsittende batteripakken for at bilen har skikkelig veigrep. Og nå som bilen har en rekkevidde på 378* km, kan du kjøre lenger enn noen gang.

Kontakt oss for forhåndsbestilling

Førde

Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Førde

phone 57 83 72 00
Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
Lukk kart
arrow_forward

Sogndal

Granden 23, 6856 Sogndal
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sogndal

phone 57 67 34 00
Granden 23, 6856 Sogndal
Lukk kart
arrow_forward

Sandane

Åsavegen 159, 6823 Sandane
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sandane

phone 57 86 61 00
Åsavegen 159, 6823 Sandane
Lukk kart
arrow_forward

Prisliste

Last ned prisliste i PDF