Nissan Micra

Orange Nissan Micra kjører under bro i by

Med nye Micra utfordrer Nissan standardene for små biler når det gjelder design, komfort og ytelse.

Gode grunner til å velge Micra

Tofarget Nissan Micra i Sort med orange detaljer

Småbil med sting

Med femte generasjon Micra har Nissan snudd opp ned på alt og skapt en helt ny og uventet visuell opplevelse. Nissan Micra er småbilen som ligger lavt og bredt, og leverer et utseende sting. Nissan Micra er en småbilbil som balanserer utmerket mellom manøvreringsevne og smidighet til perfeksjon. Den stive karosseristruktur, det bakkenære tyngdepunktet og Nissan Chassiskontroll fører til en spennende, men sikker kjøretur.

Nissan Micra med interiørpakken Power Blue

Inspirerende interiør

Interiøret i Nissan Micra er laget for å være ditt personlige rom, og er omhyggelig utformet og eksepsjonelt komfortabelt for å gi en bedre kjøreopplevelse. Alle funksjonalitet er nøye gjennomtenkt og er hvor du forventer å finne dem. Ønsker du virkelig en bil med sting?! Velg en av de flerfargede interiørpakkene. Stilig og spennende.

Infotainmentsystemet Nissan Connect vist på berøringskjerm med appikoner flygende ut av kartbildet

Nissan Connect™ – alltid på , alltid klar

Nissan Connect™ er bilens smarte infotainmentsystem. Et multimediaunivers styrt fra berøringsskjermen på dashbordet. Her har du enkel tilgang til din radio og musikk i et grafisk og intuitivt grensesnitt. Musikken kobler du enkelt opp via AUX. Bluetooth er selvfølgelig også tilgjengelig. Noe som gjør oppkobling av musikk og telefon enda mer sømløs. Er bilen din oppkoblet mot internet får du også gleden av Nissan MapCare™, en tjeneste som sørger for at alle kart er oppdatert – alltid. Med Nissan Connect får du også mye mer; apper som byr på mer musikk, internettradio, sosiale medier, vær, navigasjon og interessepunkter gjør din Nissan til et kommandosenter for de dagene du tilbringer i bilen.

Nissan Micra kan leveres med Bose audiosystem som gir deg høytalere i nakkestøtten

Suverene lydopplevelser fra Bose

Nissan Micra kan leveres med en utrolig audio-opplevelse fra den anerkjente produsenten Bose. Med 6 høyttalere, blant annet 2 Ultra- Nearfield™-høyttalere i sjåførens hodestøtte, introduseres BOSE PERSONAL-audiosystemet i Nissan Micra. Med sin 360° HD-lyd, justerbare lytteopplevelse og overraskende kompakte design, er dette et "må ha" lydsystem for alle musikk- og audioelskere.

Apple Carplay i Nissan Micra

Apple Carplay i din Micra

Apple CarPlay er tilgjengelig med Nissan Micra's 7'' displayaudio med berøringsskjerm. En smartere og tryggere måte å bruke iPhone på mens du kjører. Bare plugg inn for å kartlegge ruten din, ring, send og motta meldinger og få tilgang til favorittmusikken og -appene dine, uten å ta blikket fra veien. Stemmestyres Siri - din velkjente personlige assistent. 

Nissan Safety Shield

Nissan Safety Shield er en omfattende tilnærming til sikkerhet som utløses i en rekke førerstøttesystemer som gjør din biltur enklere og tryggere. Bilen din monitorerer kontinuerlig sine omgivelser, og gir deg beskjed om noe ikke er som det skal. Systemer som Frontkollisjonsvarsel, Blindsonevarsel, Filskiftevarsel og Skiltgjenkjenning gjør kjøreturen sikrere. I tillegg har systemet en Bevegelsesdetektor bak som er ypperlig ved rygging utfra trange parkeringsplasser. Oppdager den noen eller noe som kommer inn fra siden så varsler den. Full kontroll – hele veien. 

Kontakt oss for forhåndsbestilling

Førde

Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Førde

phone 57 83 72 00
Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
Lukk kart
arrow_forward

Sogndal

Granden 23, 6856 Sogndal
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sogndal

phone 57 67 34 00
Granden 23, 6856 Sogndal
Lukk kart
arrow_forward

Sandane

Åsavegen 159, 6823 Sandane
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sandane

phone 57 86 61 00
Åsavegen 159, 6823 Sandane
Lukk kart
arrow_forward

Prisliste

Last ned prisliste i PDF