Nissan Navara

Illustrasjon av Nissan Navara med uthevet ramme i rødt

NESTE GENERASJON 4X4 PICKUP

Nissan Navara er den råsterke pickup'en som gjør selv de tyngste jobbene til en lek! Smart bil for fritid eller allsidig arbeidsverktøy – NAVARA er det du vil den skal være, med den bonusen at den er billigst i drift i sin klasse. 

Gode grunner til å velge Navara

Nissan Navara 4x4 i fargen Earth Bronze forserer vann og ugjevnheter

Utvikling i over 85 år

Nissan produserte sin første pickup i 1935. Navara er resultatet av over 85 år med kontinuerlig utvikling og oppdagertrang. Med en nyttelast opp mot ca 940 kg og en klasseledende slepekapasitet på 3,5 tonn venter Nissan Navara på å bli utfordret av deg. Bilen gir deg tre ulike kjøremodus der du enkelt skifter mellom full 4x4 eller 2WD – alt etter terreng og føre. Med funksjoner som Bakkestart assistanse og Bakkekjøring-kontroll, er dette pickupen som kan håndtere alle former for utfordringer.

Nissan Navara kupé i sort skinn

Røff på utsiden – delikat på innsiden

Nissan Navara’s interiør handler om komfort og brukervennlighet. Slapp av i astronaut-inspirerte seter med ekstra støtte til ryggen. Still inn den automatiske temperaturkontrollen med to soner. Beundre det ergonomiske designet av instrumentbordet og de kvalitetsmessige materialene. Alt dette og mer finner du i Nissan Navara.

Nissan Navara 2,3 liters turbodieselmotor

Beste drivstofføkonomi i segmentet

I Navara finner du Nissan’s drivstoffgjerringe 2,3-liters turbodiesel-motor. Motoren er utprøvd over millioner av kilometer, og kombinerer kraft med forbedret drivstoff-effektivitet – enten du trekker en tung last opp en bakke eller kjører i ulendt terreng. NAVARA-motoren tilbyr to effektnivåer, en på 160 hk med enkel turbo og en kraftig 190 hk med twin turbo, så det er nok hestekrefter og et dreiemoment på 450 Nm å rutte med. Nissan har utviklet en motor som kombinerer mer ytelse og klasseledende drivstoff-effektivitet – med drivstofforbruk fra 6,3l/100 km og CO₂ fra 167g/km.

Nissan Connect infortainmentsystem

Nissan Connect™ – alltid på , alltid klar

Nissan Connect™ er bilens smarte infotainmentsystem. Et multimediaunivers styrt fra berøringsskjermen på dashbordet. Her har du enkel tilgang til din radio og musikk i et grafisk og intuitivt grensesnitt. Musikken kobler du enkelt opp via AUX. Bluetooth er selvfølgelig også tilgjengelig. Noe som gjør oppkobling av musikk og telefon enda mer sømløs. Er bilen din oppkoblet mot internett får du også gleden av Nissan MapCare™, en tjeneste som sørger for at alle kart er oppdatert – alltid. Med Nissan Connect får du også mye mer; apper som byr på mer musikk, internettradio, sosiale medier, vær, navigasjon og interessepunkter gjør din Nissan til et kommandosenter for de dagene du tilbringer i bilen.

Nissan Safety Shield

Nissan Safety Shield er en omfattende tilnærming til sikkerhet som utløses i en rekke førerstøttesystemer som gjør din biltur enklere og tryggere. Bilen din monitorerer kontinuerlig sine omgivelser, og gir deg beskjed om noe ikke er som det skal. Systemer som Frontkollisjonsvarsel, Blindsonevarsel, Filskiftevarsel og Skiltgjenkjenning gjør kjøreturen sikrere. I tillegg har systemet en Bevegelsesdetektor bak som er ypperlig ved rygging utfra trange parkeringsplasser. Oppdager den noen eller noe som kommer inn fra siden så varsler den. Full kontroll – hele veien. 

Kontakt oss for forhåndsbestilling

Førde

Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Førde

phone 57 83 72 00
Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
Lukk kart
arrow_forward

Sogndal

Granden 23, 6856 Sogndal
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sogndal

phone 57 67 34 00
Granden 23, 6856 Sogndal
Lukk kart
arrow_forward

Sandane

Åsavegen 159, 6823 Sandane
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sandane

phone 57 86 61 00
Åsavegen 159, 6823 Sandane
Lukk kart
arrow_forward

Prisliste

Last ned prisliste i PDF