Nissan Pulsar

Hvit Nissan Pulsar kjører på bro under blå himmel

Nissan Pulsar er den perfekte makker gjennom hverdagen. Pulsar er en familiebil som er formet for funksjonalitet. Det betyr god takhøyde, generelt god utsikt og et sjenerøst bagasjerom for all bagasjen din.

Gode grunner til å velge Pulsar

Rød Nissan Pulsar sett bakfra mot hvit bakgrunn

Hverdagshelten

Nissan Pulsar gjør hverdagen enklere. Den byr på imponerende romslighet i kupeen, samtidig som den er kompakt og lett å manøvrere. Du får plass til det meste som hverdagen krever, mens du enkelt beveger deg fra sted til sted. 

Nissan Pulsar Sort interiør

Komfortable turer - hver dag

Nissan Pulsar er skreddersydd for en travel hverdag. Enkel og imøtekommende med praktisk og brukervennlig innredning. Komfortable seter med god støtte og masse beinplass betyr at Nissan Pulsar tilbyr flotte turer for deg og dine passasjerer – hver eneste dag.

Infotainmentsystemet Nissan Connect vist på berøringskjerm med appikoner flygende ut av kartbildet

Nissan Connect™ – alltid på , alltid klar

Nissan Connect™ er bilens smarte infotainmentsystem. Et multimediaunivers styrt fra berøringsskjermen på dashbordet. Her har du enkel tilgang til din radio og musikk i et grafisk og intuitivt grensesnitt. Musikken kobler du enkelt opp via AUX. Bluetooth er selvfølgelig også tilgjengelig. Noe som gjør oppkobling av musikk og telefon enda mer sømløs. Er bilen din oppkoblet mot internet får du også gleden av Nissan MapCare™, en tjeneste som sørger for at alle kart er oppdatert – alltid. Med Nissan Connect får du også mye mer; apper som byr på mer musikk, internettradio, sosiale medier, vær, navigasjon og interessepunkter gjør din Nissan til et kommandosenter for de dagene du tilbringer i bilen.

Nissan Safety Shield

Nissan Safety Shield er en omfattende tilnærming til sikkerhet som utløses i en rekke førerstøttesystemer som gjør din biltur enklere og tryggere. Bilen din monitorerer kontinuerlig sine omgivelser, og gir deg beskjed om noe ikke er som det skal. Systemer som Frontkollisjonsvarsel, Blindsonevarsel, Filskiftevarsel og Skiltgjenkjenning gjør kjøreturen sikrere. I tillegg har systemet en Bevegelsesdetektor bak som er ypperlig ved rygging utfra trange parkeringsplasser. Oppdager den noen eller noe som kommer inn fra siden så varsler den. Full kontroll – hele veien. 

Kontakt oss for forhåndsbestilling

Førde

Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Førde

phone 57 83 72 00
Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
Lukk kart
arrow_forward

Sogndal

Granden 23, 6856 Sogndal
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sogndal

phone 57 67 34 00
Granden 23, 6856 Sogndal
Lukk kart
arrow_forward

Sandane

Åsavegen 159, 6823 Sandane
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sandane

phone 57 86 61 00
Åsavegen 159, 6823 Sandane
Lukk kart
arrow_forward