Nissan Qashqai

Qashqai

Den uovertrufne urbane crossoveren

Nissan Qashqai er bilen som definerte crossoverklassen for over ti år siden. Dagens utgave er et resultat av bransjeledende erfaring og utvikling.

Gode grunner til å velge Qashqai

Blå Nissan Qashqi sett forfra med detaljert utsnitt av lykten

Nissan Qashqai – den originale urbane crossoveren

For 10 år siden lanserte Nissan Qashqai. En ny modellkategori var et faktum. Nissan var først med crossover, og har ledet utviklingen siden. Dagens modell leveres med de siste innovasjonene innen teknologi og toppmoderne, tilkoblede funksjoner. Dynamiske kjøreegenskaper er følger også med.

Nissan Qashqai interiør og dashbord i sort skinn

Opplev innsiden

Når du entrer Nissan Qashqai forstår du hvorfor den er en bestselger. Stor og rommelig, lekker og komfortabel, praktisk og brukervennlig. Intuitive betjeningsfunksjoner på rattet og den store berøringsskjermen i midtkonsollen lar deg ta i bruk bilens teknologi og støttesystemer med letthet.  

Infotainmentsystemet Nissan Connect vist på berøringskjerm med appikoner flygende ut av kartbildet

Nissan Connect™ – alltid på , alltid klar

Nissan Connect™ er bilens smarte infotainmentsystem. Et multimediaunivers styrt fra berøringsskjermen på dashbordet. Her har du enkel tilgang til din radio og musikk i et grafisk og intuitivt grensesnitt. Musikken kobler du enkelt opp via AUX. Bluetooth er selvfølgelig også tilgjengelig. Noe som gjør oppkobling av musikk og telefon enda mer sømløs. Er bilen din oppkoblet mot internet får du også gleden av Nissan MapCare™, en tjeneste som sørger for at alle kart er oppdatert – alltid. Med Nissan Connect får du også mye mer; apper som byr på mer musikk, internettradio, sosiale medier, vær, navigasjon og interessepunkter gjør din Nissan til et kommandosenter for de dagene du tilbringer i bilen.

Nissan Safety Shield

Nissan Safety Shield er en omfattende tilnærming til sikkerhet som utløses i en rekke førerstøttesystemer som gjør din biltur enklere og tryggere. Bilen din monitorerer kontinuerlig sine omgivelser, og gir deg beskjed om noe ikke er som det skal. Systemer som Frontkollisjonsvarsel, Blindsonevarsel, Filskiftevarsel og Skiltgjenkjenning gjør kjøreturen sikrere. I tillegg har systemet en Bevegelsesdetektor bak som er ypperlig ved rygging utfra trange parkeringsplasser. Oppdager den noen eller noe som kommer inn fra siden så varsler den. Full kontroll – hele veien. 

Kontakt oss for forhåndsbestilling

Førde

Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Førde

phone 57 83 72 00
Halbrendsøyra 8, 6800 Førde
Lukk kart
arrow_forward

Sogndal

Granden 23, 6856 Sogndal
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sogndal

phone 57 67 34 00
Granden 23, 6856 Sogndal
Lukk kart
arrow_forward

Sandane

Åsavegen 159, 6823 Sandane
  • Nissan
  • Volvo
  • Bruktbil
+ Åpne i kart

Sandane

phone 57 86 61 00
Åsavegen 159, 6823 Sandane
Lukk kart
arrow_forward

Prisliste

Last ned prisliste i PDF