Renault Captur

Captur

Renault Captur er en liten og leken Crossover. Med en formidabel bakkeklaring på hele 20 cm er kjøreturen alltid oversiktelig.

Gode grunner til å velge Captur

Renault Captur kjører i byen

Inspirert av det beste

Når Renault utviklet Captur hentet de det beste fra tre bilklasser. Høy sittestilling fra SUV-segmentet, kompakt og lettkjørt fra kombi-segmentet, samt komfort, romslighet og brukervennlighet fra MPV-segmentet. Resultatet er en særdeles smart bil med hele 20 cm bakkeklaring romslig bagasjerom og en mengde oppbevaringsløsninger i kupeen.

Renault Captur har en stor, praktisk skuffe som hanskerom

Praktisk problemløser

Renault Captur er en bil full av smarte løsninger. Et eksempel er de utskiftbare og maskinvaskbare setetrekkene. Et annet er oppbevaringsskuffen med et volum på hele 11 liter. I tillegg kan baksetene skyves frem og tilbake, opp til 16 cm, alt etter plassbehov. Bagasjerommet i Captur har et gulv som kan justeres til flere nivåer, løftes ut og vendes. Kort sagt – Renault Captur er en praktisk problemløser.

Multimediasystemet R-LINK

I midten på dashbordet finner du Renault’s avanserte multimedialøsning, R-link. En tilkoblet berøringsskjerm med stemmestyring. Skjermen gir deg enkel tilgang til navigasjons-systemet fra TomTom, radio, audiostreaming og handsfree Bluetooth-tlf®, USB og Jack-uttak, tilkobling til bilen og til internett. I R-link store finner du et omfattende utvalg av praktiske apper som gjør bilholder enda enklere.

Nærbilde av Renaults sorte nøkkelkort

Nøkler hører fortiden til

Med det smarte nøkkelkortet fra Renault kan du låse og åpne bilen med en enkel berøring på et av dørhåndtakene. Kortet kan du beholde i lommen - for det er bare å trykke inn startknappen og kjøre i vei mot nye opplevelser.

Starthjelp i bakke

Selv i bratte motbakker kan du løse bilen som en lek. Takket være Renault’s bakkestart-teknologi, som sørger for at du aldri ruller bakover eller kveler motoren, kan du være sikker på at stopp i motbakker løser seg selv.