Renault Clio

Rød Renault Clio parkert på en brygge foran en pir

Gode grunner til å velge Clio

Praktisk på utsiden – praktisk på innsiden

Renault Clios småbil-dimensjoner gjør den enkel å manøvrere i travle gater og byrom. Likevel oppleves kupeen som romslig og praktisk med mange oppevaringsløsninger og smart teknologi presentert i et intuitivt brukergrensesnitt.  

Forførende fransk

Renault Clio er en sprek liten franskmann som står klar til å begeistre deg. Med sine myke kurver, uttrykksfulle front og sportslige bakparti er den en bil som skiller seg ut. Småbilen forfører med sine lekre linjer, og viser gjennom komfort og teknologi at utseende ikke er alt.

Starthjelp i bakke

Selv i bratte motbakker kan du løse bilen som en lek. Takket være Renault’s bakkestart-teknologi, som sørger for at du aldri ruller bakover eller kveler motoren, kan du være sikker på at stopp i motbakker løser seg selv.

Nærbilde av Renaults sorte nøkkelkort

Nøkler hører fortiden til

Med det smarte nøkkelkortet fra Renault kan du låse og åpne bilen med en enkel berøring på et av dørhåndtakene. Kortet kan du beholde i lommen - for det er bare å trykke inn startknappen og kjøre i vei mot nye opplevelser.

Multimediasystemet R-LINK

I midten på dashbordet finner du Renault’s avanserte multimedialøsning, R-link. En tilkoblet berøringsskjerm med stemmestyring. Skjermen gir deg enkel tilgang til navigasjons-systemet fra TomTom, radio, audiostreaming og handsfree Bluetooth-tlf®, USB og Jack-uttak, tilkobling til bilen og til internett. I R-link store finner du et omfattende utvalg av praktiske apper som gjør bilholder enda enklere.