Renault Grand Scenic

Grand Scenic

Frakt hele storfamilien med stil. Renault Grand Scenic er flerbruksbilen som får folk til å snu seg. Med hele 7 seter får du med deg hele familien pluss barnas venner.  

Gode grunner til å velge Grand Scenic

Grå Renault Grand Scenic sett fra siden og bakfra

Endelig en flerbruksbil med lekre linjer

Å være fransk bilprodusent forplikter. Franske biler skal tilfredstille øyet. Med Grand Scenic har Renault skapt klassens vakreste 7-seter. Legg bare merke til hvordan panser, frontrute og taket er sammenført av en eneste lang linje uten avbrudd. Det skaper en følelse av et flytende tak. Se også hvordan Renaults designere har skapt et kunststykke ut av hekken. Flerbruksbilen er ikke lengre et hav av kompromisser. Renault Grans Scenic er en bil folk legger merke til

God plass i baksetet til Renault Grand Scenic

Bilen som tar barna på alvor

Grand Scenic er utviklet med familien i sentrum. Dette betyr at også de på andre seterad får en kjøreopplevelse utover det vanlige. Nedfellbare bord til å ha mat og tegnesaker på, rullegardiner mot solen, og doble USB-uttak i baksetet er elementer som gjør turen trivelig. I tillegg sitter barna høyt med god utsikt fremover og til siden. Langtur i bil er noe hele familien kan glede seg til!

Renault Grand Scenic

7 seter - fleksibelt og praktisk

Grand Scenic kan frakte opp til 7 personer eller gi deg enorm bagasjeplass. Bilens fleksible seteløsning gir deg stor frihet i forhold til folk og last. Du betjener de fleksible setene enkelt fra R-link berøringsskjermen i midtkonsollen eller via knappepanelet i bagasjerommet.  

Skjermbilde fra infotainmentsystemet R-link 2

R-link 2 - et fantastisk system gjort enda bedre

Dra nytte av en mengde av bilens funksjoner med et fingertrykk. Det Brukervennlige multimediasystemet R-Link 2, gjør kjøreopplevelsen enda mer komplett. Den store berøringsskjermen er fantastisk behagelig å bruke. Sveip over ikonene eller bla opp og ned for å lese lengre tekster. Eller zoom inn for flere detaljer. Din personlige startside, radio, navigering, aircondition, seteinnstillinger, Multi-sense – alt tilgjengelig ved dine fingerspisser. På R-link store kan du laste ned enda flere apper for å berike kjøreopplevelsen ytterligere.

Renault Grand Scenic illustrasjon som viser hvordan nødbremseassistenten reagerer i møte med fotgjenger

Sikkerhet for hele familien

Renault Grand Scenic kan leveres med det seneste av moderne sikkerhetsteknologi som Aktiv nødbremseassistent - et system som oppdager fotgjengere, og bremser ned for deg. Trøtthetsvarsler som gir beskjed når det er lurt å ta en pause, og Filholderassistent som som justerer kursen hvis bilen skulle krysse en kjørefeltlinje uten at blinklyset blir satt på.

Illustrasjon av Renaults nøkkelkort

Nøkkelen hører fortiden til

Med Renault's nye nøkkelkort låses bilen din automatisk opp når du nærmer deg den. Så lenge du har kortet på deg er det bare å trykke på startknappen og kjøre. Når du forlater bilen låser den seg selv. Litt hverdagsmagi...

Starthjelp i bakke

Selv i bratte motbakker kan du løse bilen som en lek. Takket være Renault’s bakkestart-teknologi, som sørger for at du aldri ruller bakover eller kveler motoren, kan du være sikker på at stopp i motbakker løser seg selv.