Renault KANGOO Maxi Z.E.

KANGOO Maxi Z.E.

Nye KANGOO Maxi Z.E. med 5 seter.

Renault har utvidet KANGOO-familien med et nytt medlem som verken støyer eller forurenser! Nye KANGOO Z.E. har hele 270 km rekkevidde (NEDC), og den kommer med tilleggsvarmer, elektrisk forvarmer, R-link, TomTom-navigasjon og mye mer som standard.

Gode grunner til å velge KANGOO Maxi Z.E. med 5 seter.

Nyttig teknologi

Det er Bluetooth®-tilkobling og USB-porter på alle radioer, ryggekamera, navigasjonssystemet Renault R-Link Evolution. I Kangoo finner du mye teknisk utstyr som gjør jobben og hverdagen – litt enklere. Planlegg kjøreruten, sjekk e-post, hør på god musikk og last ned apper fra R-Link Store, der du finner apper for bl.a. nyheter, e-post og sosiale ne verk*. Z.E. Trip, som inngår i Renault R-Link Evolution- systemet, hjelper deg blant annet med å finne fram til ladestasjoner i nærheten. 

* Appene krever Internett-forbindelse

Innovativt og praktisk

Nye Kangoo Z.E. er en pioner, leder* og identitetsmarkør. I tillegg til å være et håndfast bevis på  bedriftens miljøengasjement gir den et betydelig redusert karbonfotavtrykk. Nye Kangoo Z.E. har  nyttelast på inntil 625 kg og et utnyttbart volum på inntil 4 m3. Med bakdører som kan åpnes i 180-graders vinkel, og en lastelengde på inntil 2,11 m er det ingen over drivelse å si at Kangoo gir nye muligheter.

Enklere levering

Du er avhengig av at den daglige nærtransporten går mest mulig effektivt og smidig for seg. Med Kangoo får du tilgang til avansert navigasjonsteknologi, og kan blant annet finne fram til det nøyaktige bestemmelsesstedet ved hjelp av Renault R-Link Evolution, holde øye med bilens rekkevidde, velge den  beste kjøreruten ut fra gjeldende trafikkforhold via de nettbaserte tjenestene og gi beskjed om at du nærmer deg bestemmelsesstedet – helt håndfritt. Skyve-dørene og de asymmetriske bakdørene med 180-graders åpningsvinkel gjør det enkelt å laste og losse. Kangoo Express har lastekapasitet på inntil 3 m3 og nyttelast på 595 kg som standard. En versjon med tillatt nyttelast på 745 kg er også tilgjengelig. Lukk opp døren, last inn, finn fram til bestemmelsesstedet og loss varene. Vi garanterer effektiv levering.

Prisliste

Last ned prisliste i PDF