Renault Koleos

Koleos

Med Koleos gjør Renault endelig sitt inntog i klassen for store SUV. Komfort, kjøreglede og kraft preger denne lekre franskmannen

Gode grunner til å velge Koleos

Sølvfarget Renault Koleos kjører langs fjorden på grusvei

Fransk eleganse

Renault Koleos er en elegant og romslig SUV. La deg begeistre av fransk formspråk og eleganse, kombinert med kjøreglede, teknologi og komfort. Med bakkeklaring på hele 21 cm, kraftig motor og muligheter for firehjulstrekk tar den deg også dit du vil. Sikker vinner!

Renault Koleos kupé interiør skinn

En komfortabel kupé

Stig inn i en av de romsligste kupeene i segmentet, strekk ut beina, og la deg begeistre av moderne teknologi og ekslusive materialer. Her er det rikelig med plass, foran og bak, med mange kontakter til elektronisk utstyr. I Renault Koleos har du varme i rattet og muligheter for å velge setevarme på første og andre rad. Godt på kalde dager. 

Hvit Renault Koleos kjører off road i fjellene

Smart 4x4

Med Renaults avanserte firehjulsdrift kan du la bilen assistere veigrepet ditt. Auto-modus gjør at Koleos automatisk kobler inn drift på alle hjul når forholdene krever det. Sikkert og drivstoffeffektivt. Renault Koleos kan leveres med 2WD og 4WD.

Skjermbilde fra infotainmentsystemet R-link 2

R-link 2 - et fantastisk system gjort enda bedre

Dra nytte av en mengde av bilens funksjoner med et fingertrykk. Det Brukervennlige multimediasystemet R-Link 2, gjør kjøreopplevelsen enda mer komplett. Den store berøringsskjermen er fantastisk behagelig å bruke. Sveip over ikonene eller bla opp og ned for å lese lengre tekster. Eller zoom inn for flere detaljer. Din personlige startside, radio, navigering, aircondition, seteinnstillinger, Multi-sense – alt tilgjengelig ved dine fingerspisser. På R-link store kan du laste ned enda flere apper for å berike kjøreopplevelsen ytterligere.

Starthjelp i bakke

Selv i bratte motbakker kan du løse bilen som en lek. Takket være Renault’s bakkestart-teknologi, som sørger for at du aldri ruller bakover eller kveler motoren, kan du være sikker på at stopp i motbakker løser seg selv.

Illustrasjon av Renaults nøkkelkort

Nøkkelen hører fortiden til

Med Renault's nye nøkkelkort låses bilen din automatisk opp når du nærmer deg den. Så lenge du har kortet på deg er det bare å trykke på startknappen og kjøre. Når du forlater bilen låser den seg selv. Litt hverdagsmagi...