Renault Megane

Sport Tourer
Sølvgrå Megane Sport Tourer kjører i by i nattemørket

Med sine elegante former og stilrene linjer har Renault Megane Sport Tourer det som skal til for å begeistre. Hver dag - hver tur!

Gode grunner for å velge Renault Megane Sport Tourer

Illustrasjon som viser Renault sitt 4-control system

4Control bli ett med veien

4Control er et eksklusivt Renault-system som gir bedre kontroll i svingene. Ved bykjøring betyr styring på alle fire hjul at Megane er like lett å manøvrere som en liten bybil. På landeveien jobber de forskjellige systemene sammen for å gi et eksepsjonelt presisjonsnivå og svært godt veigrep, noe som igjen betyr uovertruffen stabilitet. (Tilgjengelig på Megane GT)

Renault Megane Sport Tourer byr på enorm lastekapasitet

Pen og praktisk

Renault Mégane Sport Tourer har et stort bagasjerom, nærmere bestemt 580 liter. Med «Easy Break»-systemet kan du gjøre det enormt: Ved hjelp av to håndtak i bagasjerommet legger du automatisk ned baksetet, som har en oppdeling på 1/3 og 2/3. Legger du så ned det fremre passasjersetet får du en lastelengde på rekordlange 2,7 meter.

Svart Renault Megane Sport Tourer mot hvit bakgrunn

Lekre lykter – lekre linjer

Det er noe helt eget med Renault Megane Sport Tourer. Stasjonsvognen som er ulik og unik. Frisk, forførende – fransk. En sporty stasjonsvogn som innbyr til kjøreglede og komfort. En bil som gjennom sine praktiske løsninger og lasteevne, lover deg en praktisk hverdag du kan møte med et smil. 

Renault Megane Sport Tourer interiør med skinn og lilla stemningslys

Innbydende og behagelig interiør

En bil som ser ut som et smykke på utsiden byr også på en nydelig kupé. Renault Megane Sport Tourer byr på ergonomiske, dype seter med setevarme. Forseggjorte detaljer som kromlister og en høyoppløselig berøringsskjerm. Harmonisk interiør der det polstrede dashbordet og dørene skaper en fin helhet.

Skjermbilde fra infotainmentsystemet R-link 2

R-link 2 - et fantastisk system gjort enda bedre

Dra nytte av en mengde av bilens funksjoner med et fingertrykk. Det Brukervennlige multimediasystemet R-Link 2, gjør kjøreopplevelsen enda mer komplett. Den store berøringsskjermen er fantastisk behagelig å bruke. Sveip over ikonene eller bla opp og ned for å lese lengre tekster. Eller zoom inn for flere detaljer. Din personlige startside, radio, navigering, aircondition, seteinnstillinger, Multi-sense – alt tilgjengelig ved dine fingerspisser. På R-link store kan du laste ned enda flere apper for å berike kjøreopplevelsen ytterligere.

Illustrasjon av Renaults nøkkelkort

Nøkkelen hører fortiden til

Med Renault's nye nøkkelkort låses bilen din automatisk opp når du nærmer deg den. Så lenge du har kortet på deg er det bare å trykke på startknappen og kjøre. Når du forlater bilen låser den seg selv. Litt hverdagsmagi...

Starthjelp i bakke

Selv i bratte motbakker kan du løse bilen som en lek. Takket være Renault’s bakkestart-teknologi, som sørger for at du aldri ruller bakover eller kveler motoren, kan du være sikker på at stopp i motbakker løser seg selv.