Renault Talisman

Sport Tourer
Renault Talisman Sport Tourer Stasjonsvogn Blå i mørkt rom med frontlys på

Franske følelser - fransk familiebil.
Renault Talisman Sport Tourer forfører deg med sitt vakre ytre, og overrasker deg med sitt romslige og praktiske indre.

Gode grunner til å velge Talisman Sport Tourer

Multi-Sense

Med det eksklusive Multi-Sense-systemet har Renault dratt nytte av 4Control-teknologi og elektronisk justerbare støtdempere for å skape en revolusjonerende kjøreopplevelse. Du kan tilpasse kjøreopplevelsen etter humør og dagsform med et enkelt klikk.

Renault Talisman 4-Control Illustrasjon

4-Control bli ett med veien

4Control er et eksklusivt Renault-system som gir bedre kontroll i svingene. Ved bykjøring betyr styring på alle fire hjul at Talisman er like lett å manøvrere som en liten bybil. På landeveien jobber de forskjellige systemene sammen for å gi et eksepsjonelt presisjonsnivå og svært godt veigrep, noe som igjen betyr uovertruffen stabilitet.

Renault Talisman oppkoblet via iPhone

En multimediaopplevelse

I sentrum av din Renault Talisman finner du den store touch-skjermen på hele 8,7”. R-link 2, Renaults multimediasystem, lar deg ha seks ulike personlige profiler, slik at alle i familien lett finner sin favorittmusikk, navigasjonspreferanser eller bilinnstillinger. Renault Talisman kan også leveres med stereoanlegg fra Bose. Utviklet spesielt for Talisman. 

Renault Talisman Active Cruise Control

En sikker kjøreopplevelse

Renault Talisman kan leveres med en rekke systemer som hjelper deg sikkert frem. Adaptive Cruise Control, Aktiv Nødbremseassistent, Blindsonevarsel og enkel bakkestart for å nevne noe.

Illustrasjon av Renaults nøkkelkort

Nøkkelen hører fortiden til

Med Renault's nye nøkkelkort låses bilen din automatisk opp når du nærmer deg den. Så lenge du har kortet på deg er det bare å trykke på startknappen og kjøre. Når du forlater bilen låser den seg selv. Litt hverdagsmagi...

Starthjelp i bakke

Selv i bratte motbakker kan du løse bilen som en lek. Takket være Renault’s bakkestart-teknologi, som sørger for at du aldri ruller bakover eller kveler motoren, kan du være sikker på at stopp i motbakker løser seg selv.