Renault Zoe

Zoe

Zoe 400 har lekkert design, er utslippsfri, en av de beste i rekkevidde på markedet, har et interiør som gir en unik følelse av velvære, tilgjengelig som BOSE® Edition, 8 år/160 000 km batterigaranti og plass til 5 personer. Renault ZOE er alt dette på én gang. En elektrisk bil som vil gi deg en helt ny kjøreopplevelse.

Øk rekkevidden med et tastetrykk

Eco-modus øker rekkevidden ved å redusere ytelsen & dreiemomentet, samt redusere effekten av klimaanlegget (Eco-modus slås på og deaktiveres manuelt).

ZOE Z.E. appen på din smarttelefon

ZOE Z.E. appen

Du kan få tilgang til vitale data fra din Renault Zoe overalt, alltid, ved å innstallere appen  Z.E. Services på din smarttelefon. Appen viser deg rekkevide og ladestatus i realtid. Du kan finne nærliggende ladestasjoner eller få nyttige råd om hvordan du best utnytter din Renault Zoe. Smart og tilgjengelig.

arrow_forward Last ned appen fra iTunes
Par på vei inn i huset mens blå Renault Zoe lader i hagen foran moderne hus

Renault Zoe 400km

Renault Zoe er elbilen i lekkert design, utslippsfri, med en av de beste i rekkevidde på markedet. Zoe har en rekkevidde opp til 400 km under rette forhold, og leveres med 8 år/160 000 km batterigaranti. Med plass til 5 personer er alt duket for gode utslippsfrie opplevelser.

Renault Zoe berøringskjerm

Renault R-Link

Forhåndsoppvarming/-avkjøling via R-LINK – programmér når ZOE skal varmes opp eller kjøles ned mens den lader. Renault R-Link er en tilkoblet multimediaskjerm med 7-tommers berøringsskjerm og stemmestyring. Den har TomTom navigasjonssystem®, radio med 4 x 35 W, audiostreaming og handsfree Bluetooth-tlf®, USB og Jack-uttak, tilkobling til bilen og til internett

Illustrasjon av blå Renault Zoe med litiubatteri

Litiumionbatteriet

Det nye litiumionbatteriet på 41 kWh, utviklet av Renault, bygger på innovativ teknologi som gir dobbelt så stor kapasitet med samme fysiske størrelse som før.