Polestar

Velkommen til Polestar, Volvo Cars partner innen motorsport i over to tiår. Polestar er født og oppvokst på verdens racerbaner, og bruker hver eneste dag på å utvikle, konkurrere og evaluere for presse ut mer kontroll, fart og effektivitet. Helt sentralt i Polestars konstruksjonsfilosofi står målet om å levere en optimalt sikker, balansert og forutsigbar kjøreopplevelse. Så uansett om vi snakker Polestar-bil, Polestar-effektoptimering eller Polestar-deler, er stikkordet alltid engasjerende, morsom og sikker kjøring, uten kompromisser.

Volvo S60 og V60 Polestar Engineered

Vi utvikler biler for mennesker som oss selv – førere som liker å ha full kontroll. Vi har alltid jobbet målbevisst mot å oppnå optimale kjøreegenskaper ved å finne den perfekte balansen mellom ytelse og kontroll. Denne balansen er nødvendig for at en fører skal føle seg sikker bak rattet.

En høyytelsesbil fra Polestar er et finstemt instrument der alle komponenter jobber sammen for å maksimalisere kjøreopplevelsen din og gi deg total kontroll. For Polestar er Volvo den perfekte plattformen for å utvikle både ekstreme konkurransebiler og dynamiske og sikre høyytelsesbiler for landeveien. Med sine balanserte, spreke og forutsigbare kjøreegenskaper er Polestar S60 og V60 like komfortable på svingete bygdeveier som på motorveien. Og selv om vi gir deg bedre kontroll, går det aldri på bekostning av komforten. Prøvekjør en av dem, så skjønner du bedre hva vi mener. God tur!

OPPGRADER VOLVOEN DIN

Polestars sans for bedre bilkjøring gjorde at vi skapte Polestar Engineered Parts-sortimentet. Polestar Engineered Parts-programmet er utviklet av det samme teamet som står bak Polestars motorsportsuksess og dynamiske gatebiler, og virkeliggjør Polestars konstruksjonsfilosofi ved å levere en balansert og energisk kjøreopplevelse. I alle situasjoner. Polestar Engineered Parts-sortimentet er tilgjengelig for Volvo V40, S60, V60 og XC60.

Komplett pakke

Et antall Polestar komponenter, innvendige og utvendige, for eksempel en spoiler, dørdekor, dørterskler og girspakhode i tillegg til chassispakken, felgpakken og luftinntak og eksosanlegg.

Luftinntak og eksosanlegg

Med et Polestar luftfilter og eksosanlegg i rustfritt stål puster motoren lettere. Hekkdiffusoren er designet for å lede luften mer effektivt under bilen, noe som bidrar til høyere marktrykk.

Chassis

Chassispakken inkluderer Polestar støtdempere, som ble utviklet for å øke ytelsen uten å påvirke komforten negativt, og et sett med stivere spiralfjærer som bidrar til å kontrollere karosseribevegelsene.

Felger

21'' (XC60) og 19" (S60/V60/V40) Polestar-bygde lettmetallfelger med høyytelsesdekk. Lettmetallfelgene gir større presisjon i styringen og ble svært grundig testet for å finne frem til et optimalt grep.

Trigg dine sanser

For oss handler kjøreglede om å bruke alle sanser, unne seg det beste og få maksimalt ut av opplevelsen – helt ned til minste detalj. Derfor overlater vi ingenting til tilfeldighetene når vi utvikler Polestar Engineered Parts. Vi mener at oppmerksomhet på de små detaljene bidrar til en mer komplett opplevelse – en opplevelse som maksimaliserer gleden bak rattet i bilen din.

Utviklet med lidenskap

Få både ytelse og bedre motorlyd med vårt unike Polestar eksosanlegg. Det er utviklet for å gi både lavere trykk og økt gjennomstrømning, og vil optimere bilens ytelse. 

Polestar eksosanlegg leveres i rustfritt stål med to bakre eksosrør, luftfilter og diffusor.

Effektiv eleganse

Få glede av større ytelse med Polestar felger. I tillegg til det stilige utseendet har disse 19-tommers og 21-tommers felgene blitt utviklet for bedre manøvrerbarhet og jevnere kjøring slik at bilens ytelse optimeres. Polestar komplette hjul leveres med høyytelsesdekk som forbedrer kjøreopplevelsen under alle forhold.* 

*Hvilke dekk som brukes, kan variere mellom markeder – kontakt din lokale Volvo-forhandler for mer informasjon.Med mer enn 20 års motorsporterfaring ligger Polestar fremst i heatet når vi snakker ytelse. Teamet vårt bruker kunnskapen fra racerbanen til å utvikle produktene og utforme en konstruksjonsfilosofi som har blikket fast rettet mot en bedre kjøreopplevelse.

Polestar effektoptimering

Polestars optimering for Drive-E-drivlinjer tar kjøringen din til et nytt nivå. Fem viktige ytelsesområder – slik som motorytelse i mellomområdet, girskift og gassrespons – har blitt optimert av Polestars ingeniører for å levere en raskere, mer presis og intuitiv kjøreopplevelse.