Volvo S60

S60

Nye Volvo S60 er sportssedanen som kombinerer uanstrengt ytelse og intuitiv teknologi med et sofistikert chassis balanserer komfort og kontroll. Et utvalg av kjøremoduser plasserer deg i sentrum for en dynamisk opplevelse. Interiøret er skreddersydd for dine behov – et sted hvor tilkoblet, brukervennlig teknologi er kombinert med et velvære som bare menneskeligsentrisk innovasjon og elegant skandinavisk design kan tilby.

Gode grunner til å velge Nye Volvo S60:

Ren kraft og effektivitet

S60-modellene T6 Twin Engine og T8 Twin Engine har plug-in hybrid-drivlinjer som gir deg enestående ytelse, allsidighet og effektivitet med kombinasjonen av en firesylindret bensinmotor som driver forhjulene, og en elektrisk motor som driver bakhjulene. S60 Twin Engine-modellene tilbyr en passende kjøremodus, uansett behov. I Pure-modus har du stor nok helelektrisk rekkevidde med nullutslipp til gjennomsnittlig daglig pendling, mens Power-modus gir deg den kraftigste responsen. Standard Hybrid-modus velger mellom motorene eller kombinerer dem for å gjøre kjøringen så jevn og effektiv som mulig. 
Alle har fire sylindre og turbolading for maksimal respons. T6-motoren har også en kompressor for enda bedre respons ved lavt turtall. Motorkraften sendes via presise transmisjoner – en åttetrinns Geartronic-automatgirkasse med rattmonterte hendler på R-Design-variantene, eller en sekstrinns manuell girkasse.

volvo V60

Innebygd sikkerhet

De innovative sikkerhetsfunksjonene som gjør S60 til et trygt sted for deg og passasjerene dine, er resultatet av flere tiår med forskning og utvikling. Et stivt beskyttelsesbur beskytter alle i bilen, mens deformasjonssoner foran og bak leder bort så mye energi som mulig i tilfelle en kollisjon.

City Safety er en Volvo-innovasjon som bidrar til å beskytte mennesker i og utenfor S60, ved å oppdage mulige farer og hjelpe deg med å unngå dem. Radar- og kamerateknologi registrerer andre kjøretøyer, syklister, fotgjengere og store dyr foran bilen – dag og natt. City Safety varsler deg hvis en kollisjon er nært forestående, og hvis du ikke reagerer i tide, aktiverer systemet bremsene automatisk for å hjelpe deg å unngå eller begrense skade ved et sammenstøt. I S60 inkluderer City Safety dessuten styrehjelp, som hjelper deg å styre unna farer så effektivt og trygt som mulig.

Run-off Road Mitigation er en standard sikkerhetsfunksjon på S60, som gjør det mindre sannsynlig at bilen kjører av veien. Denne innovasjonen registrerer om bilen utilsiktet er i ferd med å kjøre av veien, i hastigheter mellom 65 og 140 km/t. Da kan den bruke styrehjelp – og om nødvendig bremsestøtte – for å styre bilen tilbake.

I tillegg bidrar Run-off Road Protection til å redusere faren for alvorlig personskade i tilfelle utforkjøring. Denne innovasjonen inkluderer støtdempende forseterammer som demper de vertikale kreftene som oppstår hvis bilen lander tungt, samt sikkerhetsbelter med automatisk stramming (ekstrautstyr).

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
PST

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Illustrasjon av Volvo som scanner veien foran for potensielle farer gjennom systemet City Safety

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, parkeringsassistent å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

Ønsker du mer informasjon om bilen og prøvekjøring?

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.
:
:
:
: