Volvo S90

Volvo S90 Inscription i fargen Mussel Blue kjører over en bro i Stockholm

Særegen sedan

Volvo S90 er sedanen for stilbevisste mennesker som stiller krav. Volvo S90 leverer gang på gang. Utsøkte kjøreopplevelser i en bil som er eminent fra utsiden og helt inn.Gode grunner til å velge S90

Kupeen i Volvo S90 er lys og fin med hvitt skinn og lyse trepaneler

Særegen og skandinavisk

Volvo S90 er bilen for deg liker det vakre og det naturlige. Du som er opptatt av høy kvalitet og store opplevelser. Volvo S90 er perfeksjon satt i system. Fra de fantastiske skinnsetene med ventilasjon og massasje på innsiden, og helt ut til de små vakre detaljene som de distinkte frontlyktene med de karakteristiske Tors Hammer-linjene. Volvo S90 er en skandinavisk premium opplevelse

Volvos SPA plattform satt opp som plug-in hybrid med to motorer

Twin Engine - Plug-in Hybrid

Drivlinjen T8 Twin Engine, en plug-in hybrid som gir deg høy ytelse og effektivitet, med lavt utslipp og uten kompromisser. Bilen har Volvos avanserte forbrenningsmotor i front og en elektrisk motor på bakakslingen. Mellom disse to ligger batteriet. Dette betyr lavt tyngdepunkt som gir utslag i gode kjøreopplevelser.

arrow_forward Lær mer om Twin Engine teknologien
Illustrasjon av hvordan Volvo sitt sikkerhetsystem IntelliSafe monitorerer kontinuerlig rundt bilen

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, avstandsvarsling og beskyttelse mot utforkjøring for å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom og benytter delvis selvkjørende teknologi til å føre deg trygt frem. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

Din bil - din teknologi

Volvo er opptatt av at bilen skal tilpasse seg ditt liv og din teknologi – ikke omvendt. Derfor tilbyr vi Apple CarPlay™ eller Android Auto til våre kunder som foretrekker brukergrensesnittene de kjenner fra iPhone eller Android-telefoner.

arrow_forward Les mer om Apple CarPlay og Android Auto
Høytaler i Volvo-dør med trepaneler fra Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins – krystallklare toner

Mil etter mil i mektig landskap med riktig soundtrack setter rammen for monumentale opplevelser. Volvo har sammen med den britiske Bowers & Wilkins – en av verdens mest anerkjente produsenter av lydanlegg, utviklet et svært avansert audiosystem.

arrow_forward Les mer om Bowers & Wilkins

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
PST

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Prisliste

Last ned prisliste i PDF