Volvo V40

fra 337.000,-
Volvo V40 Momentum parkert foran cafe mann med veske går mot kamera

Ett ord - kjøreglede

Volvo V40 er en kompakt kombikupé som er perfekt egnet for de store opplevelsene. Designet for å reflektere din individualitet og med intuitiv teknologi for å gjøre livet ditt enklere.Gode grunner til å velge V40

Volvo V40 kupe med hvite og mørke seter

En premium kupé

City Weave polstring forsterker det urbane og skandinaviske utseendet på V40. Det rammeløse bakspeilet og valgfri panoramatak i glass skape en rom, som ikke avstenger deg fra utsiden - selv når du er inne.

Illustrasjon av Volvo som scanner veien foran for potensielle farer gjennom systemet City Safety

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, parkeringsassistent å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

Fotgjenger Airbag oppblåst

Beskytt de rundt deg

Fotgjengerkollisjonsputen er den første i Volvos sikkerhetsverden og et viktig skritt for å bidra til å redusere følgene av en frontkollisjon mellom en bil og en fotgjenger. Sammen med en energiabsorberende front- og panserdesign, reduserer alvorlighetsgraden av fotgjengerskade ved et støt. Fotgjengerairbagen er aktiv i hastigheter fra 20 km/t til 50 km/t.

FInger trykker på playlistpunktet på Volvo Sensus berøringsskjerm

Sensus Connect & Navigasjon

Med innebygd USB og hjelpekontakter - pluss trådløs tilkobling via Bluetooth og bredbåndteknologi - kan du koble deg fra hjemme og koble deg opp med veien. Du har en mengde nyttige applikasjoner tilgjengelig for en enklere hverdag. Sensus Navigasjon f.eks er enkel å bruke og vil ikke distrahere deg fra veien.   

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
Volvo Drive E Motor

Drive-E Smarte motorer - lave utslipp

Innovative Drive-E motorer og avanserte girkasser gir responsive kraft og lavt drivstofforbruk og utslipp.

PST

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Prisliste

Last ned prisliste i PDF