Volvo V60

Volvo V60 Twin Engine Plug-in Hybrid kjører fra oss på en fjellvei i solen

Den sportslige stasjonsvognen

Volvo V60 er avslappet, selvsikker og med full kontroll. En allsidig stasjonsvogn med elegant utseende og overlegne kjøreegenskaper. Volvo V60 leveres også som Twin Engine - med dobbelt så stor kjøreglede med to motorer som samarbeider i perfekt harmoni.

Gode grunner til å velge V60

Rød Volvo V60 R-Design kjører  på landevei

V60 - praktisk kjøreglede

V60 byr på masser av kjøreglede kombinert med stasjonsvognens praktiske egenskaper. V60 er et bevis på at det ene ikke utelukker det andre. Nyt den luksuriøse kupéfølelsen med skreddersydde, ergonomiske forseter, fleksible, nedfellbare bakseter, og skinn i toppklasse.

Hvit Volvo V60 Twin Engine Plug-in Hybrid lades med gul ledning i byen foran dame som tar ut penger fra minibanken

Twin engine - Plug-in hybrid

Med Volvo V60 Twin Engine får du det beste fra to verdener – en avansert elektrisk motor og en moderne dieselmotor. Sammen sørger dieselmotoren på 220 hk og den elektriske motoren på 68 hk for en akselerasjon fra 0 til 100 km/t på bare 6,0 sekunder. Den samlede motorkraften på 288 hk gir fantastisk ytelse, med drivstofforbruk på bare 1,8 l / 100 km og utslipp på mellom 0 og 48 g CO22 / km. Med begge motorer koblet inn nyter du godt av firehjulsdrift og muligheten til å trekke henger opp til 1800 kg

arrow_forward Lær mer om Volvo's plug-in hybrider
Illustrasjon av Volvo som scanner veien foran for potensielle farer gjennom systemet City Safety

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, parkeringsassistent å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

FInger trykker på playlistpunktet på Volvo Sensus berøringsskjerm

Sensus Connect & Navigasjon

Med innebygd USB og hjelpekontakter - pluss trådløs tilkobling via Bluetooth og bredbåndteknologi - kan du koble deg fra hjemme og koble deg opp med veien. Du har en mengde nyttige applikasjoner tilgjengelig for en enklere hverdag. Sensus Navigasjon f.eks er enkel å bruke og vil ikke distrahere deg fra veien.   

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
Personlig Servicetekniker hos Frydenbø bilsenter feilsøker på Volvo på verkstede

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Prisliste

Last ned prisliste i PDF