Volvo V60

V60

Nye Volvo V60 er en allsidig familiestasjonsvogn som hjelper deg å få mest mulig ut av hverdagen. Et avansert chassis, kraftige motorer og flere kjøremoduser velge mellom gir deg en engasjerende kjøreopplevelse.

Gode grunner til å velge Nye V60:

Volvo V60 er en stor bil på størrelse med Volvo V70. I denne bilen får man plass til alt man trenger å få med seg!

Plass til det du trenger

V60 har et av de mest praktiske interiørene i sitt segment. Smale forseterygger og formstøpte bakseter sørger for utmerket benplass bak, samtidig som du og passasjerene kan nyte den samme gode komforten og støtten. Bagasjerommet har et lastevolum på 529 liter opp til toppen av bakseteryggen, inkludert oppbevaringsrommet under gulvet, og opptil 1364 liter når begge delene av bakseteryggen er lagt ned.

Volvo lader til Plug-in Hybrid versjonen til den nye Volvo V60.

Flere kilometer, mindre utslipp

T8 Twin Engine plug-in hybrid tilbyr elektrisk motorkraft med nullutslipp. Denne motoren gir deg kraft når du trenger det, med en effekt på 150–404 hk og et dreiemoment på 320–640 Nm. Nye Volvo V60 kommer også selvfølgelig som avanserte diesel- og bensinmotorer.

Fem støttende seter sørger for at alle i bilen sitter komfortabelt. Den nedfellbare bakseteryggen har en praktisk 60/40-deling. Elektrisk nedfellbar seterygg er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Plass til fem

Fem støttende seter sørger for at alle i bilen sitter komfortabelt. Den nedfellbare bakseteryggen har en praktisk 60/40-deling. Elektrisk nedfellbar seterygg er tilgjengelig som ekstrautstyr.

Din bil - din teknologi

Volvo er opptatt av at bilen skal tilpasse seg ditt liv og din teknologi – ikke omvendt. Derfor tilbyr vi Apple CarPlay™ eller Android Auto til våre kunder som foretrekker brukergrensesnittene de kjenner fra iPhone eller Android-telefoner.

arrow_forward Les mer om Apple CarPlay og Android Auto
PST

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
Illustrasjon av hvordan Volvo sitt sikkerhetsystem IntelliSafe monitorerer kontinuerlig rundt bilen

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, avstandsvarsling og beskyttelse mot utforkjøring for å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom og benytter delvis selvkjørende teknologi til å føre deg trygt frem. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

Ønsker du mer informasjon om bilen og prøvekjøring?

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.
:
:
:
:

Prisliste

Last ned prisliste i PDF