Volvo V60

Cross Country
V60  Cross Country

V60 Cross Country er en bil som lar deg oppleve mer. Høyere bakkeklaring, AWD som standard og robust karosserikledning gjør deg godt rustet for nye opplevelser. Unike designdetaljer fremhever bilens robuste ytelse, mens interiøret kombinerer allsidighet og intuitiv teknologi med vakkert design. Dette er en bil for dem som ønsker å utforske nye steder utenfor de velholdte hovedveiene.

Gode grunner til å velge Nye Volvo V60 Cross Country:

V60 Cross Country - Plass til mer

Plass til mer

Praktisk tilbehør og allsidige løsninger har alltid vært viktige kjennetegn for Cross Country-modellene. V60 Cross Country leverer på begge disse områdene og legger med det til rette for at folk kan leve ut sin aktive livsstil. Smarte designvalg og et romslig interiør skaper god plass til både passasjerer og utstyr. Med klasseledende 539 liter bagasjekapasitet under innsynsvernet vet du at du alltid har plassen du trenger – enten du skal frakte fotoutstyr til bruk på jobben eller klatreutstyr på fritiden. I tillegg bidrar praktisk tilbehør til at du får mest mulig ut av utflukten din, blant annet gulvmatter og bagasjeromsmatter som lar deg hive sølete klær eller utstyr inn i bagasjerommet uten å bekymre deg for å skitne til tepper eller annet interiør, samt et utvalg av takbokser, lasteholdere og sykkelstativer som gjør det enkelt å frakte alt utstyret ditt.

Uansett aktivitet eller kjøreforhold oppleves kupeen i V60 Cross Country som et behagelig fristed, takket være det samme rene designet, de samme høykvalitetsmaterialene og den samme intuitive teknologien du finner i Volvo V60. For Cross Country-modellen har du dessuten muligheten til å velge skinntrekk med spesialsømmer, som understreker bilens røffe utseende. Uansett hvor du reiser, og uansett hva du gjør, er V60 Cross Country bilen som lar deg oppleve nye eventyr – på en sofistikert og trygg måte.

V60 Cross Country

Klar for alle utfordringer

For å utforske nye steder og oppleve nye ting, trenger du det rette utstyret. På dette området står ikke V60 Cross Country tilbake for noe. Den økte bakkeklaringen på 60 mm sammenlignet med standardutgaven av V60, hjelper deg å forsere løst underlag eller humpete veier, og forhindrer dessuten skader på karosseriet forårsaket av steinsprut eller andre hindringer. Samtidig gir den robuste karosserikledningen ekstra beskyttelse av sidene på bilen. 

Chassiset gir deg full kontroll i all slags vær og på alle typer veier. Allhjulsdrift som standard gjør det enklere å kjøre på glatte veier eller når du kjører med tilhenger, og Hill Descent Control gjør det trygt og enkelt å kjøre ned bratte eller glatte veier – enten du kjører fremover eller rygger. Et utvalg av kjøremoduser lar deg tilpasse bilens kjøreegenskaper etter behov.

Dekk med en litt høyere profil sørger for at du og passasjerene dine får en komfortabel tur i humpete terreng. Og uansett hvor du velger å dra, leverer V60 Cross Country en engasjerende kjøreopplevelse takket være et avansert hjuloppheng som bruker lettvektskomponenter til å forbedre bilens kjøreegenskaper og respons.

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
PST

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Illustrasjon av Volvo som scanner veien foran for potensielle farer gjennom systemet City Safety

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, parkeringsassistent å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

Ønsker du mer informasjon om bilen og prøvekjøring?

Fyll ut skjemaet under for å bli kontaktet.
:
:
:
:

Prisliste

Last ned prisliste i PDF