Volvo V60

Cross Country
Hvit Volvo V60 Cross Coontry parkert på en odde med et gammelt naust

Stasjonsvognen som lover engasjerende kjøreopplevelser!

Gode grunner til å velge V60 Cross Country

Brun Volvo V60 Cross Country kjører gjennom elveleie og spruter vann

Minner skapes utenfor allfarvei

Den høye bakkeklaringen og de røffe eksteriørdetaljene gjør noe med deg. Volvo V60 Cross Country skaper en lyst til å ta en avstikker. En lyst til å se og oppleve nye steder. En ukjent vei i ulent terreng. Der hvor minner oppstår.

Illustrasjon av Volvo som scanner veien foran for potensielle farer gjennom systemet City Safety

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, parkeringsassistent å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

FInger trykker på playlistpunktet på Volvo Sensus berøringsskjerm

Sensus Connect & Navigasjon

Med innebygd USB og hjelpekontakter - pluss trådløs tilkobling via Bluetooth og bredbåndteknologi - kan du koble deg fra hjemme og koble deg opp med veien. Du har en mengde nyttige applikasjoner tilgjengelig for en enklere hverdag. Sensus Navigasjon f.eks er enkel å bruke og vil ikke distrahere deg fra veien.   

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
Personlig Servicetekniker hos Frydenbø bilsenter feilsøker på Volvo på verkstede

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Prisliste

Last ned prisliste i PDF