Volvo V90

V90

Herregårdsvognen - redefinert

En sofistikert stasjonsvogn som passer inn i hverdagen din, uansett hvordan den ser ut. Volvo V90 leveres også som T8 Twin Engine som gir deg ytelse som en sportsbil – med utslipp som en bybil.Gode grunner til å velge V90

Sølvgrå Volvo V90 kjører over bro

Herregårdsvognen - redefinert

V90 er stasjonsvognen som setter familien først. Like praktisk som den er nydelig, med skandinaviske detaljer fra front til hekk. På innsiden er V90 et eventyr med et førermiljø preget av praktiske og intuitive instrumenter rammet inn av naturlige, skandinaviske materialer. 

Volvo V90 kupé i hvitt skinn med panoramasoltak

Strekk ut beina

Volvo V90 er en stor og komfortabel stasjonsvogn. Med sine nesten fem meter er det mulig å strekke godt på beina, enten du sitter foran eller bak. Når du i tillegg sitter i det mange kaller "verdens beste" seter er det ikke rart at turen blir en opplevelse. Stig inn i en moderne skandinavisk kupé og la deg forføre av følelsen av første klasse.

Illustrasjon av hvordan Volvo sitt sikkerhetsystem IntelliSafe monitorerer kontinuerlig rundt bilen

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, avstandsvarsling og beskyttelse mot utforkjøring for å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom og benytter delvis selvkjørende teknologi til å føre deg trygt frem. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

Volvos SPA plattform satt opp som plug-in hybrid med to motorer

Twin Engine - Plug-in Hybrid

Drivlinjen T8 Twin Engine, en plug-in hybrid som gir deg høy ytelse og effektivitet, med lavt utslipp og uten kompromisser. Bilen har Volvos avanserte forbrenningsmotor i front og en elektrisk motor på bakakslingen. Mellom disse to ligger batteriet. Dette betyr lavt tyngdepunkt som gir utslag i gode kjøreopplevelser.

arrow_forward Lær mer om Twin Engine teknologien
Høytaler i Volvo-dør med trepaneler fra Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins – krystallklare toner

Mil etter mil i mektig landskap med riktig soundtrack setter rammen for monumentale opplevelser. Volvo har sammen med den britiske Bowers & Wilkins – en av verdens mest anerkjente produsenter av lydanlegg, utviklet et svært avansert audiosystem.

arrow_forward Les mer om Bowers & Wilkins

Din bil - din teknologi

Volvo er opptatt av at bilen skal tilpasse seg ditt liv og din teknologi – ikke omvendt. Derfor tilbyr vi Apple CarPlay™ eller Android Auto til våre kunder som foretrekker brukergrensesnittene de kjenner fra iPhone eller Android-telefoner.

arrow_forward Les mer om Apple CarPlay og Android Auto

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
PST

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Prisliste

Last ned prisliste i PDF