Volvo V90

Cross Country
Volvo V90 Cross Country parkert på platting foran fjord i tåketeppe

Utforsk og opplev

Volvo V90 Cross Country er bilen som gjør at du gjerne tar en omvei på vei til hytten. Den har eksklusive linjer og imponerende allveis- og allværsegenskaper. Den er designet for å la deg gjøre mer av det du liker å gjøre.Gode grunner til å velge V90 Cross Country

Volvo V90 Cross Country parkert i nordisk natur foran et telt med en dame

SUVeren fremkommelighet

Volvo V90 Cross Country med sitt barske utseende leverer på det den presenterer. Med kraftfulle eksteriørdetaljer passer den naturlig inn i det nordiske landskapet. Med en bakkeklaring på hele 21 cm, Volvo's avanserte firehjulsdrift og hill descent control er alt duket for å gjøre spennende og utfordrende veivalg. Velg mellom 5 kraftige motorer - alle levert med en fantastisk 8-trinns automatkasse, og alt ligger til rette for lange omveier med tilhørende store opplevelser. Møt bilen som for alvor bryter normer for hva en stasjonsvogn er og skal være. Opplev - over alt!

Røff utenpå - vakker inni

Volvo V90 Cross Country leverer en delikat kupé som det er lett å tilbringe masser av tid i. Volvo's berømte seter, nydelige håndlagde detaljer i skandinaviske, naturlige materialer gjør at man sjelden ønsker at reisen tar slutt. Kontrasten mellom naturlige kvalitetsmaterialer og moderne teknologi som senterpunktet - berøringsskjermen, skaper en enestående opplevelse.

Illustrasjon av hvordan Volvo sitt sikkerhetsystem IntelliSafe monitorerer kontinuerlig rundt bilen

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, avstandsvarsling og beskyttelse mot utforkjøring for å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom og benytter delvis selvkjørende teknologi til å føre deg trygt frem. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

Din bil - din teknologi

Volvo er opptatt av at bilen skal tilpasse seg ditt liv og din teknologi – ikke omvendt. Derfor tilbyr vi Apple CarPlay™ eller Android Auto til våre kunder som foretrekker brukergrensesnittene de kjenner fra iPhone eller Android-telefoner.

arrow_forward Les mer om Apple CarPlay og Android Auto
Høytaler i Volvo-dør med trepaneler fra Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins – krystallklare toner

Mil etter mil i mektig landskap med riktig soundtrack setter rammen for monumentale opplevelser. Volvo har sammen med den britiske Bowers & Wilkins – en av verdens mest anerkjente produsenter av lydanlegg, utviklet et svært avansert audiosystem.

arrow_forward Les mer om Bowers & Wilkins

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
PST

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Prisliste

Last ned prisliste i PDF