Volvo S90 T8 Plug-in Hybrid R-Design m/AWD og Automat

Volvo S90 T8 Plug-in Hybrid R-Design m/AWD og Automat

Du sparer
49.000

Vinterens beste leasingpriser på topputstyrte nye Volvo!

Leasingpris pr mnd 5.795,-*
* Forskuddsleie kr 99.000,-. Etableringsgebyr kr 2.488. Månedsleie kr 5.795,- og totalpris kr 310.108,- (utregnet ved 4,34% rente. – månedsleie og totalpris vil variere med rentenivået.) 3 års bindingstid. Årlig kjørelengde 15000 km. Månedsleie er inkl. MVA.

Inkludert utstyr

Sikkerhet

check_circle Volvo On Call

arrow_forwardSlik fungerer det
Volvo On Call Lukk close

Volvo On Call

Volvo on Call er en integrert nød- og assistansesystem som enkelt lar deg kommunisere med bilen fra en smart mobilapp. Ved uhell eller ulykker setter bilen deg i kontakt med Volvo sin nødsentral som vil bistå. Inkluderer også sporing av stjålet bil. Fjernstart av motorvarmer. Låsing av bil fra telefon. Tilgang på kjøredata og statistikk og mye mer. Les alt om Volvo on Call her.

check_circle Aktiv sikkerhet

arrow_forwardSlik fungerer det
Aktiv sikkerhet Lukk close

Aktiv sikkerhet

Aktiv sikkerhet er de systemer som slår inn om man skulle være så uheldig at ulykken inntreffer. Her spiller teknologi og konstruksjon viktige roller for å begrense skader på sjåfør og passasjerer. Eksempel er elektriske beltestrammere, som aktiveres og holder deg godt fastspent når bilen detekterer potensiell fare. Den unike forsetestrukturen absorberer støt og bidrar til å beskytte ryggraden din hvis bilen lander tungt. 

 

Volvo bruker ulike typer stål i rammekonstruksjonen for å fordele kreftene på en måte som minimerer menneskelige skader ved krasj. Noen steder brukes myke metaller som aluminium for enkel kollaps, og andre steder, som i sikkerhetsburet rundt kupeen brukes ekstremt hardt stål. I en eventuell kollisjon vil fremre og bakre deformasjonssone spre og fordele kollisjonskraften for å redusere støtet mot passasjerene. I en sidekollisjon vil sidekollisjonsbeskyttelsen SIPS fordele kollisjonskraften på en stor del av karosseriet for å redusere risikoen for personskade ytterligere.

check_circle Preventiv sikkerhet

arrow_forwardSlik fungerer det
Preventiv sikkerhet Lukk close

Preventiv sikkerhet

Preventiv sikkerhet er betegnende for all teknologi som hele tiden arbeider for å unngå eller begrense ulykker.En rekke støttesystemer utviklet rundt avansert kamera-, radar-, og sensorteknologi. Systemer som kontunierlig skanner omgivelsene, og trer inn når bilen oppdager unormaliteter. Volvos anerkjente City Safety er det stadig utviklede utgangspunktet for denne teknologien med kollisjonsvarsler med autobrems oppdager biler, fotgjengere, syklister og større dyr. Fungerer også i veikryss for møtende/kryssende bil.
BLIS-systemet* (blindsoneinformasjon), er et annet eksempel. Systemet gjør det tryggere og mindre stressende å bytte kjørefelt. Det benytter radarteknologi for å varsle deg om trafikk rundt bilen. Lane Keeping Aid registrerer om bilen utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet og styrer den forsiktig tilbake på rett spor.

 

Volvo kaller dette for IntelliSafe. IntelliSafe-teknologiene varierer mellom modeller*BLIS er ekstrautstyr.

Utstyrsnivå

check_circle R-Design

arrow_forwardSlik fungerer det
R-Design Lukk close

R-Design

R-Design er for deg som elsker å kjøre, og som liker biler med sportslig karakter. 

Unik styling og et stivere Sport-chassis inviterer til store kjøreopplevelser. Bilen er senket for å gi deg nærkontakt med underlaget for maksimale opplevelser. R-Design gjør at din Volvo skiller seg fra mengden. Detaljer som pianosort grill, sidespeilhus i silkematt metall samt integrerte doble enderør skaper en bil med karakter. 21-tommers lettmetallfelger (ekstrautstyr) forsterker det målrettede uttrykket. Innsiden er også gjennomført i en sportslig ånd med dype sportsseter, sportspedaler, R-design ratt og girkule. Røffe innstegslister og en sportslige matter gjør at kupeen er gjennomført fra bunn til topp.

check_circle 18′′ Vinterhjul

check_circle Teknikkpakke

Pakken består av:

arrow_forwardSlik fungerer det
Teknikkpakke Lukk close

Teknikkpakke

Pakken består av:

Teknikkpakke (Rygge kamera kan byttes ut med 360 graders kamera for ekstra kostnad.)

Aut.dimming av utvendige og innvendig speil.

Navigasjon PRO med Real Time Traffic.

Intellisafe Surround.

Blindsonevarsler/varsel for kryssende trafikk ved rygging og kollisjonsvarsling/støtte for biler som kommer hurtig bakfra

Svingbare LED aktive hovedlys.

Ryggekamera.

Høydepunkter

check_circle 12'' førerdisplay

arrow_forwardSlik fungerer det
12'' førerdisplay Lukk close

12'' førerdisplay

Du får lett oversikt over viktig informasjon, slik som navigering, om noen ringer og veiskilt, med dette 12" førerdisplayet. Lyset på displayet tilpasses automatisk etter lysforholdene utenfor bilen, så det alltid skal være behagelig for deg å se på det. Du kan også velge et oppsettet på displayet som er tilpasset ditt foretrukne bruk, og du får også fire grafiske moduser å velge mellom. Til vanlig vil displayet vise 2 store, runde instrumenter og ett informasjonsdisplay foran deg, men skulle du ønske å ta i bruk navigasjonssystemet vil den delen av displayet forstørres.

check_circle Adaptiv Cruisekontroll/Pilot Assist

arrow_forwardSlik fungerer det
Adaptiv Cruisekontroll/Pilot Assist Lukk close

Adaptiv Cruisekontroll/Pilot Assist

Pilot Assist kombinerer Lane Keeping Aid og Adaptive Cruise Control i én funksjon som holder bilen i kjørebanen og opprettholder en bestemt avstand til bilen foran.

Når du finner deg bak et saktekjørende kjøretøy kan Adaptive Cruise Control hjelpe med å tilpasse farten, slik at du holder sikker avstand mellom deg og bilen foran. Alt du da gjør er å velge den hastigheten du ønsker å kjøre i, og avstanden du har lyst å ha til bilen foran, og så er det bare å lene seg tilbake (i overført betydning) og nyte den behagelige kjøringen, i alt fra fart på 0-200 km/t. Hvis du skal passere noen i over 70 km/t vil også Adaptive Cruise Controll tilpasse seg dette når du akselererer fort mot bilen foran og slår på blinklyset. Det er ikke mye den ikke kan. Den kan spare deg drivstoff eller gi deg en mer dynamisk kjøreopplevelse ved å tilpasse seg ECO-modus eller dynamisk modus, og hvis din Volvo er utstyrt med Sensus Navigation kan den også gi deg en enda jevnere kjøring ved å tilpasse seg til kommende opp- og nedoverbakker. . Adaptive Cruise Control er en del av IntelliSafe Assist.

NB: Det er alltid føreren som har ansvar for styring og kontroll av bilen, Adaptiv Cruise Control er kun en støttefunksjon.

check_circle Automatisk avblending – speil

arrow_forwardSlik fungerer det
Automatisk avblending – speil Lukk close

Automatisk avblending – speil

Disse vide sidespeilene fra Volvo er av kromatisk glass og kan automatisk dempe lyset i speilene, slik at det reduserer intensiteten fra lyset i trafikken bak deg. De får til dette ved å bruke en intern sensor som følger med på lysforholdet og klarer å skille ut hva som er hovedlys. Du skal dermed trykt kunne ha oversikten av hva som skjer bak deg, uten å være redd for å bli blendet. Blir det oppdaget hovedlys i dine speil, vil indre og ytre speile mørkne akkurat nok til å motvirke blendende lys. Etterpå blir glasset med en gang stilt tilbake til sin normale tilstand.

check_circle Bakre kollisjonsvarsel med bremsing ved stillstand

arrow_forwardSlik fungerer det
Bakre kollisjonsvarsel med bremsing ved stillstand Lukk close

Bakre kollisjonsvarsel med bremsing ved stillstand

Vær alltid et steg foran resten av trafikken, med Volvos bakre kollisjonsvarsel. Biler eller andre kjøretøy som kommer for nært eller nærmer seg deg i for høy hastighet hvor det er fare for kollisjon, vil bli varslet av din bil ved at alle bilens indikatorlys vil aktiveres. Er det umulig å unngå kollisjonen vil bilen stramme sikkerhetsbeltene i fører- og forsetet rett før sammenstøtet, slik at alle sitter i riktig posisjon. Hvis bilen er i stillestående vil også bilen bremse, slik at faren for whiplash og skadene det kan medføre skal være så redusert som den kan klare. Denne funksjonen med bakre kollisjonsvarsel, med bremsing ved stillestående, kommer som en del av IntelliSafe Surround.

check_circle BLIS™ – Blind spot information system

arrow_forwardSlik fungerer det
BLIS™ – Blind spot information system Lukk close

BLIS™ – Blind spot information system

BLIS™ er en Volvo-innovasjon som varsler deg hvis et kjøretøy kommer inn i din blindsone eller nærmer seg raskt bakfra. De bakre radarsensorene dekker et stort område bak bilen, og fungerer uansett tid på døgnet, vær- og lysforhold. Hvis et kjøretøy befinner seg i blindsonen eller nærmer seg raskt bakfra, varsles du via en integrert varsellampe i venstre og høyre sidespeil. Sammen med sidespeilene (disse inkluderer et vidvinkelspeil på førersiden) hjelper denne varsellampen deg å gjøre en riktig vurdering av hvorvidt det er trygt å skifte fil. BLIS™ kobles inn når kjørehastigheten er over 12 km/t, og reagerer på nesten alle typer kjøretøy, inkludert motorsykler.

check_circle Cross Traffic Alert

arrow_forwardSlik fungerer det
Cross Traffic Alert Lukk close

Cross Traffic Alert

Det er ikke alltid så enkelt å skulle rygge ut av trange parkeringsplasser eller andre steder der du har begrenset sikt ut til sidene. For å hjelpe deg trygt inn på veien vil Cross Traffic Alert varsle om kryssende trafikk fra sidene ved hjelp av signaler fra de bakre radarsensorene. Det kommer en varsellyd fra venstre eller høyre bakre høyttaler, og midtdisplayet viser en grafisk advarsel. Ettersom du varsles om fotgjengere og syklister i tillegg til kjøretøy, er Cross Traffic Alert særlig praktisk på steder der sikten ut til sidene begrenses på grunn av folkemengder eller lite plass.

addremove Vis hele utstyrslisten

Særegen sedan

Volvo S90 er sedanen for stilbevisste mennesker som stiller krav. Volvo S90 leverer gang på gang. Utsøkte kjøreopplevelser i en bil som er eminent fra utsiden og helt inn.