Volvo XC90 T8 Plug-in Hybrid Inscription m/AWD og Automat

Volvo XC90 T8 Plug-in Hybrid Inscription m/AWD og Automat

Du sparer
63.600

Vinterens beste leasingpriser på topputstyrte nye Volvo!

Leasingpris pr mnd 7.995,-*
* Forskuddsleie kr 99.000,-. Etableringsgebyr kr 2.488. Månedsleie kr 7.995,- og totalpris kr 389.308,- (utregnet ved 4,34% rente. – månedsleie og totalpris vil variere med rentenivået.) 3 års bindingstid. Årlig kjørelengde 15000 km. Månedsleie er inkl. MVA.

Inkludert utstyr

Sikkerhet og støttesystemer

check_circle Volvo On Call

arrow_forwardSlik fungerer det
Volvo On Call Lukk close

Volvo On Call

Volvo on Call er en integrert nød- og assistansesystem som enkelt lar deg kommunisere med bilen fra en smart mobilapp. Ved uhell eller ulykker setter bilen deg i kontakt med Volvo sin nødsentral som vil bistå. Inkluderer også sporing av stjålet bil. Fjernstart av motorvarmer. Låsing av bil fra telefon. Tilgang på kjøredata og statistikk og mye mer. Les alt om Volvo on Call her.

check_circle Aktiv sikkerhet

arrow_forwardSlik fungerer det
Aktiv sikkerhet Lukk close

Aktiv sikkerhet

Aktiv sikkerhet er de systemer som slår inn om man skulle være så uheldig at ulykken inntreffer. Her spiller teknologi og konstruksjon viktige roller for å begrense skader på sjåfør og passasjerer. Eksempel er elektriske beltestrammere, som aktiveres og holder deg godt fastspent når bilen detekterer potensiell fare. Den unike forsetestrukturen absorberer støt og bidrar til å beskytte ryggraden din hvis bilen lander tungt. 

 

Volvo bruker ulike typer stål i rammekonstruksjonen for å fordele kreftene på en måte som minimerer menneskelige skader ved krasj. Noen steder brukes myke metaller som aluminium for enkel kollaps, og andre steder, som i sikkerhetsburet rundt kupeen brukes ekstremt hardt stål. I en eventuell kollisjon vil fremre og bakre deformasjonssone spre og fordele kollisjonskraften for å redusere støtet mot passasjerene. I en sidekollisjon vil sidekollisjonsbeskyttelsen SIPS fordele kollisjonskraften på en stor del av karosseriet for å redusere risikoen for personskade ytterligere.

check_circle Preventiv sikkerhet

arrow_forwardSlik fungerer det
Preventiv sikkerhet Lukk close

Preventiv sikkerhet

Preventiv sikkerhet er betegnende for all teknologi som hele tiden arbeider for å unngå eller begrense ulykker.En rekke støttesystemer utviklet rundt avansert kamera-, radar-, og sensorteknologi. Systemer som kontunierlig skanner omgivelsene, og trer inn når bilen oppdager unormaliteter. Volvos anerkjente City Safety er det stadig utviklede utgangspunktet for denne teknologien med kollisjonsvarsler med autobrems oppdager biler, fotgjengere, syklister og større dyr. Fungerer også i veikryss for møtende/kryssende bil.
BLIS-systemet* (blindsoneinformasjon), er et annet eksempel. Systemet gjør det tryggere og mindre stressende å bytte kjørefelt. Det benytter radarteknologi for å varsle deg om trafikk rundt bilen. Lane Keeping Aid registrerer om bilen utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet og styrer den forsiktig tilbake på rett spor.

 

Volvo kaller dette for IntelliSafe. IntelliSafe-teknologiene varierer mellom modeller*BLIS er ekstrautstyr.

Utstyrsnivå

check_circle 19′′ Vinterhjul

check_circle Inscription

arrow_forwardSlik fungerer det
Inscription Lukk close

Inscription

Inscription er et kroneksempel på sofistikert skandinavisk eksklusivitet. Utvendige designelementer inkluderer ekstra kromlister, en frontgrill i matt sølv med forkrommede spiler, spesielle lettmetallfelger og integrerte enderør med en karosserifarget innsats i bakre støtfanger. Innvendig skaper skinntrekk i Fine Nappa og sirlig håndverk et avslappet miljø, mens avansert, intuitiv teknologi holder deg på nett og tilbyr underholdning underveis.

check_circle Teknikkpakke

Pakken består av:

arrow_forwardSlik fungerer det
Teknikkpakke Lukk close

Teknikkpakke

Pakken består av:

Teknikkpakke (Rygge kamera kan byttes ut med 360 graders kamera for ekstra kostnad.)

Aut.dimming av utvendige og innvendig speil.

Navigasjon PRO med Real Time Traffic.

Intellisafe Surround.

Blindsonevarsler/varsel for kryssende trafikk ved rygging og kollisjonsvarsling/støtte for biler som kommer hurtig bakfra

Svingbare LED aktive hovedlys.

Ryggekamera.

Høydepunkter

check_circle 12'' førerdisplay

arrow_forwardSlik fungerer det
12'' førerdisplay Lukk close

12'' førerdisplay

Du får lett oversikt over viktig informasjon, slik som navigering, om noen ringer og veiskilt, med dette 12" førerdisplayet. Lyset på displayet tilpasses automatisk etter lysforholdene utenfor bilen, så det alltid skal være behagelig for deg å se på det. Du kan også velge et oppsettet på displayet som er tilpasset ditt foretrukne bruk, og du får også fire grafiske moduser å velge mellom. Til vanlig vil displayet vise 2 store, runde instrumenter og ett informasjonsdisplay foran deg, men skulle du ønske å ta i bruk navigasjonssystemet vil den delen av displayet forstørres.

check_circle Adaptiv Cruisekontroll/Pilot Assist

arrow_forwardSlik fungerer det
Adaptiv Cruisekontroll/Pilot Assist Lukk close

Adaptiv Cruisekontroll/Pilot Assist

Pilot Assist kombinerer Lane Keeping Aid og Adaptive Cruise Control i én funksjon som holder bilen i kjørebanen og opprettholder en bestemt avstand til bilen foran.

Når du finner deg bak et saktekjørende kjøretøy kan Adaptive Cruise Control hjelpe med å tilpasse farten, slik at du holder sikker avstand mellom deg og bilen foran. Alt du da gjør er å velge den hastigheten du ønsker å kjøre i, og avstanden du har lyst å ha til bilen foran, og så er det bare å lene seg tilbake (i overført betydning) og nyte den behagelige kjøringen, i alt fra fart på 0-200 km/t. Hvis du skal passere noen i over 70 km/t vil også Adaptive Cruise Controll tilpasse seg dette når du akselererer fort mot bilen foran og slår på blinklyset. Det er ikke mye den ikke kan. Den kan spare deg drivstoff eller gi deg en mer dynamisk kjøreopplevelse ved å tilpasse seg ECO-modus eller dynamisk modus, og hvis din Volvo er utstyrt med Sensus Navigation kan den også gi deg en enda jevnere kjøring ved å tilpasse seg til kommende opp- og nedoverbakker. . Adaptive Cruise Control er en del av IntelliSafe Assist.

NB: Det er alltid føreren som har ansvar for styring og kontroll av bilen, Adaptiv Cruise Control er kun en støttefunksjon.

check_circle Automatisk avblending – speil

arrow_forwardSlik fungerer det
Automatisk avblending – speil Lukk close

Automatisk avblending – speil

Disse vide sidespeilene fra Volvo er av kromatisk glass og kan automatisk dempe lyset i speilene, slik at det reduserer intensiteten fra lyset i trafikken bak deg. De får til dette ved å bruke en intern sensor som følger med på lysforholdet og klarer å skille ut hva som er hovedlys. Du skal dermed trykt kunne ha oversikten av hva som skjer bak deg, uten å være redd for å bli blendet. Blir det oppdaget hovedlys i dine speil, vil indre og ytre speile mørkne akkurat nok til å motvirke blendende lys. Etterpå blir glasset med en gang stilt tilbake til sin normale tilstand.

check_circle Elektrisk bakluke

arrow_forwardSlik fungerer det
Elektrisk bakluke Lukk close

Elektrisk bakluke

Den elektriske bakluken åpnes/lukkes fra utsiden med din fjernkontroll, eller via praktiske knapper plassert på bakluken eller på førerdisplayet. Sensorene rundt bakluken passer på at den ikke åpnes uten nok plass, og du kan også programmere den slik at den åpner seg mindre enn vanlig, om du skulle ha parkert under lavt tak etc. Det er lagt inn intregrerte lys til å belyse området forann bagasjerommet, for å hjelpe med god sikt når du losser/laster. Legger du til nøkkelfri låsing får du også funksjonen håndfri bakluke, som lar deg lett åpne/lukke når du har hendene fulle, ved å bare bevege foten under bakre støtfanger.

check_circle Elektriske nedfellbare bakseter og nakkestøtter

arrow_forwardSlik fungerer det
Elektriske nedfellbare bakseter og nakkestøtter Lukk close

Elektriske nedfellbare bakseter og nakkestøtter

Med elektriske nedfellbare bakseter og nakkestøtter får passasjerene mye bedre kjøreglede, da de kan styre sin egen komfort. Det er lett å bruke de intuitive kontrollene på panelet ved siden av setet. 

Elektriske nedfellbare bakseter får passasjerene mye bedre kjøreglede, da de kan styre sittepute og seterygg til hva de mener er ypperlig komfort.

Elektrisk nedfellbare hodestøtter for yttersetene er for å sikre passasjerene dine ytterlig, kan du med ett tastetrykk folde ned de ytre bakre hodestøttene, noe som vil hindre passasjerene i å sette seg til rette uten først stille dem inn til den stillingen som passer dem best, noe som er med på å sikre nakke og hode ved kollisjon.

check_circle Helskinn

arrow_forwardSlik fungerer det
Helskinn Lukk close

Helskinn

Helskinn i Volvo sine biler er av eksepsjonelt høy kvalitet og holdbar overflate, produsert ved bruk av fargeteknikker som er miljøvennlige. Med perforerte deler får bilens interiør et slående utseende og forbedret ventilasjon.

addremove Vis hele utstyrslisten

Flaggskipet

Følelsen av å sitte bak rattet i en Volvo XC90 kan best beskrives som mektig og majestetisk. Den betydelige bakkeklaringen hever deg over trafikkbildet med utsikt ut over normalen. Nyt turen - i Volvo XC90 med sin premium kupé er det er alltid en opplevelse.