V40 Cross Country Kampanje

Volvo V40 T3 Cross Country, Automat

Du sparer
55.650

Kjøp godt utstyrte biler før prisene stiger 1. januar 2019.

Leasingpris per mnd 2.965,-*
* Forskuddsleie kr 49.000,-. Etableringsgebyr kr 2.488. Månedsleie kr 2.965,- og totalpris kr 158.226,- (utregnet ved 3.99% rente. – månedsleie og totalpris vil variere med rentenivået.) 3 års bindingstid. Årlig kjørelengde 15000 km. Månedsleie er inkl. MVA. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Inkludert utstyr

Sikkerhet og støttesystemer

check_circle Aktiv sikkerhet

arrow_forwardSlik fungerer det
Aktiv sikkerhet Lukk close

Aktiv sikkerhet

Aktiv sikkerhet er de systemer som slår inn om man skulle være så uheldig at ulykken inntreffer. Her spiller teknologi og konstruksjon viktige roller for å begrense skader på sjåfør og passasjerer. Eksempel er elektriske beltestrammere, som aktiveres og holder deg godt fastspent når bilen detekterer potensiell fare. Den unike forsetestrukturen absorberer støt og bidrar til å beskytte ryggraden din hvis bilen lander tungt. 

 

Volvo bruker ulike typer stål i rammekonstruksjonen for å fordele kreftene på en måte som minimerer menneskelige skader ved krasj. Noen steder brukes myke metaller som aluminium for enkel kollaps, og andre steder, som i sikkerhetsburet rundt kupeen brukes ekstremt hardt stål. I en eventuell kollisjon vil fremre og bakre deformasjonssone spre og fordele kollisjonskraften for å redusere støtet mot passasjerene. I en sidekollisjon vil sidekollisjonsbeskyttelsen SIPS fordele kollisjonskraften på en stor del av karosseriet for å redusere risikoen for personskade ytterligere.

check_circle Preventiv sikkerhet

arrow_forwardSlik fungerer det
Preventiv sikkerhet Lukk close

Preventiv sikkerhet

Preventiv sikkerhet er betegnende for all teknologi som hele tiden arbeider for å unngå eller begrense ulykker.En rekke støttesystemer utviklet rundt avansert kamera-, radar-, og sensorteknologi. Systemer som kontunierlig skanner omgivelsene, og trer inn når bilen oppdager unormaliteter. Volvos anerkjente City Safety er det stadig utviklede utgangspunktet for denne teknologien med kollisjonsvarsler med autobrems oppdager biler, fotgjengere, syklister og større dyr. Fungerer også i veikryss for møtende/kryssende bil.
BLIS-systemet* (blindsoneinformasjon), er et annet eksempel. Systemet gjør det tryggere og mindre stressende å bytte kjørefelt. Det benytter radarteknologi for å varsle deg om trafikk rundt bilen. Lane Keeping Aid registrerer om bilen utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet og styrer den forsiktig tilbake på rett spor.

 

Volvo kaller dette for IntelliSafe. IntelliSafe-teknologiene varierer mellom modeller*BLIS er ekstrautstyr.

check_circle Volvo On Call

arrow_forwardSlik fungerer det
Volvo On Call Lukk close

Volvo On Call

Volvo on Call er en integrert nød- og assistansesystem som enkelt lar deg kommunisere med bilen fra en smart mobilapp. Ved uhell eller ulykker setter bilen deg i kontakt med Volvo sin nødsentral som vil bistå. Inkluderer også sporing av stjålet bil. Fjernstart av motorvarmer. Låsing av bil fra telefon. Tilgang på kjøredata og statistikk og mye mer. Les alt om Volvo on Call her.

Utstyrsnivå

check_circle 16′′ Vinterhjul

Høydepunkter

check_circle Belyst girkule

arrow_forwardSlik fungerer det
Belyst girkule Lukk close

Belyst girkule

Belyst girkule gir harmoni til resten av interiøret og er et eksklusivt, luksuriøst bidrag til en hver kupé.

check_circle Bluetooth med talestyring

arrow_forwardSlik fungerer det
Bluetooth med talestyring Lukk close

Bluetooth med talestyring

Ved hjelp av talestyring kan du kontrollere mediespilleren i bilen. Du kan blant annet starte avspilling fra forskjellige enheter, starte avspilling av musikk og velge radiokanal.

check_circle CD-spiller med MP3 dekoder

arrow_forwardSlik fungerer det
CD-spiller med MP3 dekoder Lukk close

CD-spiller med MP3 dekoder

Integrert i midtarmlenet foran, for å gi din Volvo et elegant uttrykk, kommer denne CD-spilleren, med sin gode lydkvalitet og plass til å oppbevare CDer. Styr den lett fra tastaturet på rattet eller fra det midtplasserte displayet som kommer med praktisk berøringsskjerm. Inneholder også MP3 dekoder slik at du kan lytte på dine favorittsanger på bilturen. 

check_circle DAB+ Radio

arrow_forwardSlik fungerer det
DAB+ Radio Lukk close

DAB+ Radio

Lytt til DAB+ –standarden for digital radio i Europa– med denne digitale radioen. I land med DAB-kringkasting har du tilgang til flere radiokanaler, bedre mottakssignaler for radio og lyd av høy kvalitet.

check_circle LED MID level hovedlys

arrow_forwardSlik fungerer det
LED MID level hovedlys Lukk close

LED MID level hovedlys

Volvo sine egne LED MID level hovedlys, kjent som Thors Hammer, kombinerer et utseende som oser av særpreg med et lys som når en overlegen rekkevidde, både på lengde og bredde. Lysens teknologi er intelligent designet for å yte mak støtte og sikkerhet for føreren, og vil bevare luminansen gjennom hele bilens levetid. Når du møter eller kjører opp bak et annet kjøretøy kan lysene automatisk veksle mellom nærlys og fjernlys, de slår seg også automatisk av om kjører inn i en by, men kommer på hvis du kjører forbi et belyst skilt. På dagtid fungerer de som kjørelys og når det trengs aktiveres frontlysene i sin dempede form automatisk. På toppen av dette er LED-lysene ekstremt energieffektive, noe som bidrar til bedre drivstofføkonomi og lavere driftskostnader.

check_circle Nøkkelløs bil

arrow_forwardSlik fungerer det
Nøkkelløs bil Lukk close

Nøkkelløs bil

Med nøkkelfrifunksjonen er det nok at du har fjernkontrollen på deg eller liggende i bilen. Bare drei på startbryteren mens du tråkker inn bremsen, så starter motoren og du er avgårde. 

addremove Vis hele utstyrslisten

Liten bil - stor fremkommelighet

Volvo V40 Cross Country er den røffe småbilen som lar deg oppleve livet utenfor allfarvei. Med sin ekstra bakkeklaring gir det deg umiddelbar tilgang til nye opplevelser.