V60 Kampanje

Volvo V60 D3 Momentum, Automat 2 wd

Du sparer
11.425

Kjøp godt utstyrte biler før prisene stiger 1. januar 2019.

Leasingpris per mnd 5.187,-*
* Forskuddsleie kr 89.000,-. Etableringsgebyr kr 2.488. Månedsleie kr 5.187,- og totalpris kr 278.220,- (utregnet ved 3.99% rente. – månedsleie og totalpris vil variere med rentenivået.) 3 års bindingstid. Årlig kjørelengde 15000 km. Månedsleie er inkl. MVA. Vi tar forbehold om skrivefeil.

Inkludert utstyr

Sikkerhet og støttesystemer

check_circle Aktiv sikkerhet

arrow_forwardSlik fungerer det
Aktiv sikkerhet Lukk close

Aktiv sikkerhet

Aktiv sikkerhet er de systemer som slår inn om man skulle være så uheldig at ulykken inntreffer. Her spiller teknologi og konstruksjon viktige roller for å begrense skader på sjåfør og passasjerer. Eksempel er elektriske beltestrammere, som aktiveres og holder deg godt fastspent når bilen detekterer potensiell fare. Den unike forsetestrukturen absorberer støt og bidrar til å beskytte ryggraden din hvis bilen lander tungt. 

 

Volvo bruker ulike typer stål i rammekonstruksjonen for å fordele kreftene på en måte som minimerer menneskelige skader ved krasj. Noen steder brukes myke metaller som aluminium for enkel kollaps, og andre steder, som i sikkerhetsburet rundt kupeen brukes ekstremt hardt stål. I en eventuell kollisjon vil fremre og bakre deformasjonssone spre og fordele kollisjonskraften for å redusere støtet mot passasjerene. I en sidekollisjon vil sidekollisjonsbeskyttelsen SIPS fordele kollisjonskraften på en stor del av karosseriet for å redusere risikoen for personskade ytterligere.

check_circle Preventiv sikkerhet

arrow_forwardSlik fungerer det
Preventiv sikkerhet Lukk close

Preventiv sikkerhet

Preventiv sikkerhet er betegnende for all teknologi som hele tiden arbeider for å unngå eller begrense ulykker.En rekke støttesystemer utviklet rundt avansert kamera-, radar-, og sensorteknologi. Systemer som kontunierlig skanner omgivelsene, og trer inn når bilen oppdager unormaliteter. Volvos anerkjente City Safety er det stadig utviklede utgangspunktet for denne teknologien med kollisjonsvarsler med autobrems oppdager biler, fotgjengere, syklister og større dyr. Fungerer også i veikryss for møtende/kryssende bil.
BLIS-systemet* (blindsoneinformasjon), er et annet eksempel. Systemet gjør det tryggere og mindre stressende å bytte kjørefelt. Det benytter radarteknologi for å varsle deg om trafikk rundt bilen. Lane Keeping Aid registrerer om bilen utilsiktet er på vei ut av kjørefeltet og styrer den forsiktig tilbake på rett spor.

 

Volvo kaller dette for IntelliSafe. IntelliSafe-teknologiene varierer mellom modeller*BLIS er ekstrautstyr.

check_circle Volvo On Call

arrow_forwardSlik fungerer det
Volvo On Call Lukk close

Volvo On Call

Volvo on Call er en integrert nød- og assistansesystem som enkelt lar deg kommunisere med bilen fra en smart mobilapp. Ved uhell eller ulykker setter bilen deg i kontakt med Volvo sin nødsentral som vil bistå. Inkluderer også sporing av stjålet bil. Fjernstart av motorvarmer. Låsing av bil fra telefon. Tilgang på kjøredata og statistikk og mye mer. Les alt om Volvo on Call her.

Utstyrsnivå

check_circle Momentum

arrow_forwardSlik fungerer det
Momentum Lukk close

Momentum

Momentum er utstyrsnivået som gir deg det aller viktigste for en bedre hverdag.

Dette utstyrsnivået gir deg behagelige seter som gir fremragende komfort, støtte og justerbarhet. Med smart teknologi får du en enklere hverdag som gjør at du føler deg frisk og opplagt på alle kjøreturer.

check_circle 17′′ Vinterhjul

Høydepunkter

check_circle Elektrisk bakluke

arrow_forwardSlik fungerer det
Elektrisk bakluke Lukk close

Elektrisk bakluke

Den elektriske bakluken åpnes/lukkes fra utsiden med din fjernkontroll, eller via praktiske knapper plassert på bakluken eller på førerdisplayet. Sensorene rundt bakluken passer på at den ikke åpnes uten nok plass, og du kan også programmere den slik at den åpner seg mindre enn vanlig, om du skulle ha parkert under lavt tak etc. Det er lagt inn intregrerte lys til å belyse området forann bagasjerommet, for å hjelpe med god sikt når du losser/laster. Legger du til nøkkelfri låsing får du også funksjonen håndfri bakluke, som lar deg lett åpne/lukke når du har hendene fulle, ved å bare bevege foten under bakre støtfanger.

check_circle Elektriske nedfellbare bakseter og nakkestøtter

arrow_forwardSlik fungerer det
Elektriske nedfellbare bakseter og nakkestøtter Lukk close

Elektriske nedfellbare bakseter og nakkestøtter

Med elektriske nedfellbare bakseter og nakkestøtter får passasjerene mye bedre kjøreglede, da de kan styre sin egen komfort. Det er lett å bruke de intuitive kontrollene på panelet ved siden av setet. 

Elektriske nedfellbare bakseter får passasjerene mye bedre kjøreglede, da de kan styre sittepute og seterygg til hva de mener er ypperlig komfort.

Elektrisk nedfellbare hodestøtter for yttersetene er for å sikre passasjerene dine ytterlig, kan du med ett tastetrykk folde ned de ytre bakre hodestøttene, noe som vil hindre passasjerene i å sette seg til rette uten først stille dem inn til den stillingen som passer dem best, noe som er med på å sikre nakke og hode ved kollisjon.

check_circle LED Kjørelys

arrow_forwardSlik fungerer det
LED Kjørelys Lukk close

LED Kjørelys

Volvo sine egne LED-frontlys, kjent som Thors Hammer, kombinerer et utseende som oser av særpreg med et lys som når en overlegen rekkevidde, både på lengde og bredde. Lysens teknologi er intelligent designet for å yte mak støtte og sikkerhet for føreren, og vil bevare luminansen gjennom hele bilens levetid. Når du møter eller kjører opp bak et annet kjøretøy kan lysene automatisk veksle mellom nærlys og fjernlys, de slår seg også automatisk av om kjører inn i en by, men kommer på hvis du kjører forbi et belyst skilt. På dagtid fungerer de som kjørelys og når det trengs aktiveres frontlysene i sin dempede form automatisk. På toppen av dette er LED-lysene ekstremt energieffektive, noe som bidrar til bedre drivstofføkonomi og lavere driftskostnader.

check_circle Metalliclakk

arrow_forwardSlik fungerer det
Metalliclakk Lukk close

Metalliclakk

Metallic lakk, en polykromatisk lakk som gir et nydelig metallisk skjær og gjør en allerede vakker bil enda penere.

check_circle Parkeringssensor bak

arrow_forwardSlik fungerer det
Parkeringssensor bak Lukk close

Parkeringssensor bak

Volvo har gjort det lett å parkere, med sin nyttige Parkeringssensor bak. Parkeringssensoren kan kalkulere hvor mye plass det er til din Volvo på parkeringsplassen så du parkerer perfekt i luken hver gang.

check_circle Styrehjelp, som hjelper føreren å styre unna farer så effektivt og trygt som mulig.

arrow_forwardSlik fungerer det
Styrehjelp, som hjelper føreren å styre unna farer så effektivt og trygt som mulig. Lukk close

Styrehjelp, som hjelper føreren å styre unna farer så effektivt og trygt som mulig.

Steering Support-funksjonen hjelper deg å ta unnamanøvere ved hastigheter mellom 50 og 100 km/t. Når du begynner å styre unna en hindring i front, kan City Safety hjelpe deg å gjøre denne manøveren så effektiv som mulig, ved å bremse de innerste hjulene individuelt og forsterke rattbevegelsene dine.

Merk: Føreren har alltid ansvaret for kontrollen av bilen, dette er bare en støttefunksjon.

addremove Vis hele utstyrslisten

Nye Volvo V60 er en allsidig familiestasjonsvogn som hjelper deg å få mest mulig ut av hverdagen. Et avansert chassis, kraftige motorer og flere kjøremoduser velge mellom gir deg en engasjerende kjøreopplevelse.