Volvo XC60

Volvo XC 60 Inscription kjører langs vannet med by i bakgrunnen

Volvo XC60 er kåret til "Årets bil 2018" i verden. Bilen er en skulptur i bevegelse. En visuell nytelse i eksteriør og interiør. En superb SUV designet for deg og din kjøreglede  – en ekte skandinavisk opplevelse.Gode grunner til å velge XC60

Hvit Volvo XC60 R-Design parkert foran rustikk grønn vegg

Perfekt profil

Sportslig profil med en diskré, tidløs design. En grill med tredimensjonalt uttrykk og et imponerende og kraftfullt panser. Volvo XC60 er høyreist og like vakker fra enhver vinkel. Med en bakkeklaring på hele 216 mm håndterer XC60 alt fra raske motorveier til bygater.

Kupeen i Volvo XC60 i todelt fargespill

Skandinavisk perfeksjon

XC60 er en SUV designet for kjøreglede. Dette er en bil som stimulerer alle sanser – med en trygg og inspirerende kjøreopplevelse og enestående sikt over veien foran fra en nydelig innredet og ryddig kupé. Interiøret gir deg en smak av Skandinavia. Kort sagt; ryddig design, vakre naturmaterialer og et åpent, luftig uttrykk.

Volvos SPA plattform satt opp som plug-in hybrid med to motorer

Twin Engine - Plug-in Hybrid

Drivlinjen T8 Twin Engine, en plug-in hybrid som gir deg høy ytelse og effektivitet, med lavt utslipp og uten kompromisser. Bilen har Volvos avanserte forbrenningsmotor i front og en elektrisk motor på bakakslingen. Mellom disse to ligger batteriet. Dette betyr lavt tyngdepunkt som gir utslag i gode kjøreopplevelser.

arrow_forward Lær mer om Twin Engine teknologien
Illustrasjon av hvordan Volvo sitt sikkerhetsystem IntelliSafe monitorerer kontinuerlig rundt bilen

Sikkerhet som bare svenskene kan det

IntelliSafe er Volvo sitt navn på de avanserte, intelligente Volvo-teknologiene som støtter kjøringen din. Systemene bidrar til å forebygge ulykker og beskytter deg i tilfelle uhellet skulle inntreffe. Volvos sikkerhetsinnovasjoner er bla. autobrems for fotgjengere, syklister biler og store dyr. Blindsonevarsling, filholderassistent, avstandsvarsling og beskyttelse mot utforkjøring for å nevne noe. Bilen gir deg også beskjed om du virker for uoppmerksom og benytter delvis selvkjørende teknologi til å føre deg trygt frem. Kort sagt; Sikkerhet er en selvfølge.

Din bil - din teknologi

Volvo er opptatt av at bilen skal tilpasse seg ditt liv og din teknologi – ikke omvendt. Derfor tilbyr vi Apple CarPlay™ eller Android Auto til våre kunder som foretrekker brukergrensesnittene de kjenner fra iPhone eller Android-telefoner.

arrow_forward Les mer om Apple CarPlay og Android Auto
Høytaler i Volvo-dør med trepaneler fra Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins – krystallklare toner

Mil etter mil i mektig landskap med riktig soundtrack setter rammen for monumentale opplevelser. Volvo har sammen med den britiske Bowers & Wilkins – en av verdens mest anerkjente produsenter av lydanlegg, utviklet et svært avansert audiosystem.

arrow_forward Les mer om Bowers & Wilkins

Volvo on Call - aldri alene

Volvo On Call er et todelt system som ivaretar deg og din bil uansett hvor dere måtte befinne dere. Den ene delen av systemet er designet for din sikkerhet, den andre delen for din komfort og et enklere bilhold. Gjør livet enklere med Volvo On Call. Start motoren, sjekk kalenderen din, eller varm opp kupéen. Alt dette, rett fra din smarttelefon.

arrow_forward Her leser du mer om Volvo on Call
PST

Din helt egen servicetekniker

Når du henter din nye Volvo hos Frydenbø får du også møte din Personlige Servicetekniker. Din Personlige Servicetekniker følger deg og bilen gjennom hele livsløpet. Nesten som en fastlege for din Volvo. En servicetekniker som kjenner deg og din bil - med servicehistorikk. Fordi det er hun eller han som tar i mot deg, skrur på bilen din og leverer den ut igjen til deg. Trygt og enkelt!  

Prisliste

Last ned prisliste i PDF