VPS fremtidens verksteder

Nå ruller Frydenfø ut Volvo Personlig Service - et revolusjonerende servicekonsept. 

Vi forbedrer våre servicetjenester ytterligere og innfører Volvo Personlig Service

Våre servicekunder er allerede godt kjent med konseptet Personlig Servicetekniker (PST). Ordningen der hver bil har sin faste servicetekniker. Det gjør at våre medarbeidere kjenner historikken til hver bil de skrur på. Litt som en fastlege for bilen din. Kundefordelen er mer et forutsigbart og effektivt bilhold.

Nå forbedrer vi våre serviceteknikere ytterligere og innfører Volvo Personlig Service. Et konsept som innebærer at to Personlig Servicetekninkere arbeider på samme bil til samme tid. Dette effektiviserer naturlig nok arbeidet betraktelig og reduserer arbeidstiden.

Service skal nå ta så kort tid at det er naturlig og mest effektivt for kunde å vente i våre kundelounger - sier Servicemarkedssjef Morten Eliassen. Her har kundene tilgang til internett, gode arbeidsplasser, kaffe og selvfølgelig fika  - fortsetter Eliassen (fika = svensk begrep for bla boller)

Frydenbø har nå innført Volvo Personlig Service i Åsane og på Minde i Bergen, Sandane og Førde i Sogn og Fjordane, samt Kristiansand i Vest-Agder. Utrullingen fortsetter på våre verksteder ila 2019.

Fordeler med personlig servicetekniker:

  • Personlig kontakt - kun én person å forholde seg til
  • Din personlige servicetekniker kjenner din bil
  • Ingen mellomledd - direkte kommunikasjon og færre misforståelser
  • Ingen sløsing med tid - verken for verkstedet eller deg
  • Samme person tar imot deg på verkstedet og utfører arbeidet på bilen din
  • Trygghet - din personlige servicetekniker er en erfaren Volvo-spesialist
  • Enkelt, raskt og effektivt

Bestill din service her - enkelt og greit!