Privatleasing - mange fordeler

Alt du lurer på om privatleasing fra start til slutt. Privatleasing er finansieringsløsningen som lar deg leie en bil fra din tilbyder over en lengre periode.

Bilen selges av forhandler til en finansieringspartner. Du leier bilen av finansieringspartneren, og bruker den som om den var din egen. Fordelen er at du kan levere den inn igjen når kontraktsperioden er over, uten å måtte bekymre deg for annenhåndsverdi eller bruktbilsalg. Du betaler et beløp hver måned - forutsigbart og enkelt.
 
Vi tar den økonomiske risikoen – ingen bekymringer.
Når leieperioden er ferdig leverer du bilen inn igjen til oss. Du betaler kun for perioden du har bilen og trenger ikke å finansiere totalverdien. Du trenger heller ikke å bekymre deg for hvilken verdi bilen din har om tre år. Den risikoen bærer vi.
  
Privatleasing er forutsigbart og enkelt!
Når du leaser en ny bil betaler du et fast beløp per måned. Du vet med andre ord hva du har å forholde deg til, og kan planlegge økonomien deretter. Det er ikke nødvendig å ta opp ekstra lån, eller binde opp kapital. 

En annen fordel er at privatleasing ikke registreres som gjeld.
 

Spørsmål om privatleasing?

Vårt fagpersonell hjelper deg gjerne med nyttige
tips og råd om bil og bilfinansiering.  
Ring oss i dag!

480 40 800

  

Se vår leasingkampanje her!

Innbyttebil er like aktuelt ved leasing som ved kjøp.

Bilen du eier i dag kan fint fungere som egenkapital inn i en leasingavtale. Vi vil gi deg en garantert innbyttepris basert på hva bilen er verdt i dagens marked. For hver dag du bruker bilen taper den seg i verdi, og det er umulig å forutsi hva du vil få igjen for den i fremtiden. Ved å lease ny bil fjerner du med andre ord en fremtidig bekymring.

  
Nye biler er bedre, sikrere og mer miljøvennlig!
Ved å lease en ny bil får du tilgang til ny, smart teknologi når det gjelder sikkerhet, komfort og miljø, selvfølgelig med alle nybilgarantier på plass. Dette gir et trygt og forutsigbart bilhold.
 
Nye biler er bedre, sikrere og mer miljøvennlig!
Mange tror at leasingavtaler er 3-årige, men du kan gjerne lease i 4 år. Forskuddet velger du selv, alt fra kr 0.- til hva du måtte ønske. Forskuddet er en del av nedbetalingen og jo mer du setter inn i front jo mindre blir det pr.mnd. Forsikring og vedlikehold kan inkluderes eller holdes utenfor leien. 

Privatleasing - noen lure tips!
Det er viktig å være klar over at privatleasing er et leieforhold. Du eier derfor ikke bilen, og tilbyder har krav og forventninger til hvordan bilen er når du leverer den tilbake. Derfor er det en del ting du bør tenke gjennom før du leaser, og ikke minst ting du bør gjøre mens du leaser. Følger du disse enkle rådene bør ikke leasingen by på uventede regninger.
  
Følg bilens serviceprogram!
En leasingbil gir deg full bruksrett, men du har også full vedlikeholdsplikt. Når du privatleaser en bil har du selv ansvar for å følge bilens serviceprogram. For at bilens garanti skal ivaretas krever produsenten at vedlikeholds-programmet følges. Dette er viktig å huske på - for leasingtilbyder vil gi deg påkost hvis du har latt være, eller har hatt service på bilen for sent.
  
Ikke kjør lengre enn avtalte antall kilometer
I det du tar ut en leasingbil forplikter du deg til å ikke kjøre lengre enn angitte kilometer som er avtalt. For å sikre bilens restverdi setter tilbyder en maks kilometergrense per år. Ved å gjøre dette kan tilbyder beregne normal slitasje i forhold til kjørelengde, og dermed sette en riktig restverdi. Kjører du lengre, vil tilbyder ta betalt per km. Tenk derfor nøye gjennom hvor langt du kjører iløpet av et år før du signerer en privatleasingavtale.
 
Ta vare på leasingbilen!
Pass på bilen som om den var din egen. Vask og poler den jevnlig. Da tar du godt vare på lakken. Er bilen blitt besudlet av fuglebæsj er det viktig å vaske dette bort raskt. Fuglebæsj skader og misfarger lakken. Skift også vindusviskere med jevne mellomrom. Da unngår du slitasje på ruten. Hvis du har barn i bilen kan sparketrekk eller setetrekk være en rimelig forsikring i forhold til interiøret. 
  
Lever bilen tilbake med det samme utstyret du fikk med.
Bilen skal leveres tilbake med det utstyret den ble levert ut med. Dette dreier seg eksempelvis om riktig antall nøkler, vinter-/sommerhjul, skiboks, barneseter m.m. Utstyr skal være spesifisert nærmere i din leiekontrakt.
  
Følger du ovennevnte tips er du godt på vei til en problemfri leasingperiode.      

Velkommen til Frydenbø!