Om oss

Frydenbø Bilsenter er det komplette bilhus hvor du får hjelp til ditt bilhold fra kjøp til gjenkjøp. Om du velger nybil eller bruktbil har vi kompetansen, viljen og systemene for å følge deg opp gjennom hele bilholdet.

  • Alle våre lokasjoner er autoriserte merkeforhandlere
  • Autoriserte merkeverksted ved alle våre bilsentre
  • Hvert Frydenbø Bilsenter tilbyr bruktbiler med garanti og tilstandsrapport
  • Vi tilbyr det unike bruktbilprogrammet Volvo Selekt

Vi er en av norges største Volvo-forhandlere

Frydenbø Bilsenter er en av norges største Volvo-forhandlere med 8 avdelinger fordelt på Hordaland, Sogn og Fjordane og Vest-Agder. Alle våre avdelinger er også autoriserte merkeverksted for Volvo. Frydenbø Bilsenter tilbyr også det unike bruktbilprogammet Volvo Selekt, hvor vi tilbyr de beste bruktbilene fra Volvo med garanti, veihjelp og bytterett. Alle våre bruktbiler leveres med tilstandsrapport og garanti.

Nissan

I Sogn og Fjordane forhandler vi også Nissan på våre avdelinger i Førde, Sogndal og Sandane. Vi er også autorisert merkeverksted for Nissan.  

Renault

Ved vårt bilsenter i Mandal forhandler vi Renault personbiler og varebiler i tillegg til Volvo. Frydenbø Bilsenter Mandal er også autorisert merkeverksted for Renault.

Frydenbø Bilsenter – en del av Frydenbø Group

Frydenbø Bilsenter er en del av Frydenbø Group – et familieeid konsern, grunnlagt i 1916. Frydenbø Group består av fire divisjoner; Bil, Marine, Industri og Eiendom. Gruppen sysselsetter ca 500 ansatte med avdelinger fra Øksfjord i nord til Mandal i sør, og Hanøytangen i Vest til Sætre i Øst. Hovedkontoret ligger på Damsgård i Bergen.

Tre generasjoner Gjøvaag har utviklet Frydenbø i takt med tiden. I dag har Frydenbø Group virksomhetsområder innen bil, marine, eiendom og maritim industri. Våre verdier «Entusiastisk, Ærlig, Ansvarlig» har preget selskapet og våre ansatte gjennom tre ulike epoker, og vært drivkraften i vår utvikling i over 100 år. i tråd med vår visjon «kvalitet og service i verdensklasse" skal vi sammen med våre kunder fortsette å utvikle oss inn i fremtiden.

Andre selskaper: