Polestar - gjør din Volvo enda bedre

Vi tilbyr nå Polestar oppgradering av din Volvo! Økt ytelse og en kraftigere motor på under 1 time! Den originale garantien og serviceintervallene påvirkes ikke, og heller ikke drivstofforbruket eller utslippsnivåene (g/km).

Polestar - produsert før SPA plattformen kr 6.890,-
Polestar - produsert på SPA plattformen kr 9.900,-

- Ring ditt lokale Volvo verksted for informasjon om din bil.

Bestill time for oppgradering her!

 
Polestar er Volvo Cars partner innen motorsport i over to tiår. Polestar er født og oppvokst på verdens racerbaner, og bruker hver eneste dag på å utvikle, konkurrere og evaluere for presse ut mer kontroll, fart og effektivitet. Helt sentralt i Polestars konstruksjonsfilosofi står målet om å levere en optimalt sikker, balansert og forutsigbar kjøreopplevelse. Så uansett om vi snakker Polestar-bil, Polestar-effektoptimering eller Polestar-deler, er stikkordet alltid engasjerende, morsom og sikker kjøring, uten kompromisser.

Vi utvikler biler for mennesker som oss selv – førere som liker å ha full kontroll. Vi har alltid jobbet målbevisst mot å oppnå optimale kjøreegenskaper ved å finne den perfekte balansen mellom ytelse og kontroll. Denne balansen er nødvendig for at en fører skal føle seg sikker bak rattet.

En høyytelsesbil fra Polestar er et finstemt instrument der alle komponenter jobber sammen for å maksimalisere kjøreopplevelsen din og gi deg total kontroll. For Polestar er Volvo den perfekte plattformen for å utvikle både ekstreme konkurransebiler og dynamiske og sikre høyytelsesbiler for landeveien. 

Optimaliser kjøringen din

Hvis det er noe vi hos Polestar vet, er det at det alltid er rom for forbedringer. I vårt Polestar-optimaliseringsprogram fokuserer vi på forskjellige viktige egenskaper som styrker den personlige kjøreopplevelsen og gir enestående kontroll og kjøreglede. 

Slik virker det

En Polestar Engineered Optimisation begrenser seg ikke til motoren - hele drivverket er forbedret. Vi fokuserer på flere viktige ytelsesområder i bilene, og gir deg en mer presis og balansert kjøreopplevelse.

Følgende egenskaper er optimalisert for å gi en bedre, mer balansert og sterkere kjøreopplevelse:

Raskere forbikjøringer
Responsen fra gasspedalen er rekalibrert for å gi bedre tilbakemelding og akselerasjon - ideelt ved forbikjøringer eller ved aktiv kjøring på svingete veier.

Høyere forutsigbarhet og kontroll
Motoren og girkassen er kalibrert for raskere respons når føreren plutselig slipper opp gasspedalen, og leverer forutsigbarhet og kontroll. * Kun automatgir.

Raskere girskift og akselerasjon
Raskere girskift gjør at bilen akselererer raskere og reagerer mer direkte. * Kun automatgir.

Bedre presisjon, smartere girskifter
Girskiftene er optimalisert for å gi en mer presis kjøreopplevelse med raskere akselerasjon. Girskiftpunktene er kalibrert for å utnytte den optimaliserte effekten i mellomregisteret, mens girholdfunksjonen holder samme gir ved kjøring i svinger med høye sideveis g-krefter. * Kun automatgir.

Høyere ytelse når det virkelig teller
Alle Drive E-optimaliseringer er gjort for å levere bedre ytelse i motorens mellomregister - perfekt for den sportslige føreren ved forbikjøringer, påkjøring på motorvei og kjøring ut av svinger.

Økt dreiemoment til bakhjulene for en mer dynamisk opplevelse
Instilt på maksimalt mulig momentfordeling til bakhjulene i dynamisk kjøremodus, noe som både gir forbedret kontroll i svinger og bedre trekkraft ved igangkjøring. Tilgjengelig for alle ikke-hybride biler med AWD for modellåret 2019 og senere.

Bli en del av Polestar

Husk å registrere deg etter at optimaliseringen er montert, for å få ditt offisielle Polestar-sertifikat.

 - Registrer deg her!