Frydenbø – stolt sponsor

Frydenbø - lokal støttespiller

Frydenbø - lokal støttespiller

Frydenbøs kjerneverdier, entusiastisk, ærlig og ansvarlig, skal synliggjøres i vårt virke, og ikke minst i forhold til vårt samfunnsengasjement. Med langsiktige avtaler ønsker Frydenbø å være en aktiv og lojal støttespiller innen idrett, lokalt næringsliv og veldedige organisasjoner.

Sportsklubben Brann

Siden 2004 har Frydenbø vært stolt sponsor av Sportsklubben Brann, noe som eksempelvis er synlig gjennom #verdensbestetribune, Frydenbø-tribunen på Brann Stadion. Frydenbø-tribunen er stedet for fantastisk stemning takket være Bataljonen og Felt Z.

Bergenfest

Frydenbø elsker musikk og gode opplevelser. Derfor er vi hovedsamarbeidspartner til Bergen Fest.

IK Start

Frydenbø er stolt av å samarbeide med storklubben på sørlandet. På Sør Arena kan du også nyte kampen fra Frydenbø-tribunen. Frydenbø-tribunene finner du på langsiden på motsatt side av trenerbenkene.

Sogndal Fotball

Frydenbø engasjerer seg også i Sogndal Fotball. På Fosshaugane er det de tilreisende gjester som får gleden av å oppleve kampen fra Frydenbø-tribunen. 

IL Sandviken

IL Sandviken’s kvinnelag bærer Frydenbø-logoen på drakten. Frydenbø er stolt av å støtte IL Sandviken, og deres tilstedeværelse i Toppserien.