En mann I dress går å ser på ulike bruktbiler.

Brukt Volvo uten bekymringer

Det har aldri vært enklere og tryggere å kjøpe en brukt Volvo. Som bruktbilkunde hos Frydenbø blir du ivaretatt før, under og etter kjøpet. Derfor har vi garanti på alle våre bruktbiler.

Frydenbø har garanti på alle bruktbiler

Frydenbø tilbyr garanti på alle våre bruktbiler, satt i henhold til norsk forbrukerkjøpslov. Avhengig av bilens alder og kilometerstand vil garantiperioden variere fra 6 til 60 måneder.

Du skal ikke være redd for å kjøpe bruktbil hos oss, for du møter kun fagpersonell med høy kompetanse på alle våre bilsentre.  Vi gjør dem så godt som nye, gjennom en omfattende Volvo-godkjent kvalitetskontroll. Deretter gjør vi dem enda bedre gjennom oppdatering av nyeste tilgjengelige programvare. Pakken er komplett med Volvo Selekt garanti, veihjelp samt bytterett - som alle garanterer for et trygt kjøp.

Alle våre bruktbiler leveres med:

  1. Frydenbø sin bruktbilgaranti
  2. Garantert kilometerstand
  3. Garantert servicehistorikk
  4. Tilstandsrapport
  5. Juridisk fri for pant og andre heftelser
  6. Vasket og klargjort

Vi hjelper deg gjerne med bilholdet

For å sikre at din nye bruktbil holder seg godt, trenger den vedlikehold og regelmessige service. Bruk av våre autoriserte merkeverksteder gir deg et trygt og sikkert bilhold, slik at du kan ha glede av bilen din lengre. Alle våre kunder som kjøper brukt Volvo får også sin egen PST (Personlig Service Tekniker). Din PST kjenner din bil. Du kommuniserer direkte med din PST slik at det blir minst mulig misforståelser eller utelatt informasjon. Det er din PST som tar imot deg når du henter og leverer bilen, og som arbeider på den og forklarer hva som er blitt gjort. Du trenger bare å forholde deg til èn person, og ja, det er nesten som å ha en egen fastlege for bilen. 

Noen bruktbiler er i særklasse

Frydenbø har sammen med Volvo et eget program for våre aller beste brukte Volvo. Disse bilene leveres med utvidet garanti og 12 mnd veihjelp. Du kan lese mer om Volvo Selekt her.

Frydenbø Bilsenter er medlem av Norsk Bilbransjeforbund. Som medlem av Norges Bilbransjeforbund leveres alle våre biler med tilstandsrapport godkjent av både NBF og Forbrukerrådet.

Norges Bilbransjeforbund NBF

Se vårt store utvalg bruktbiler her.